Skip to main content

RESTREES KOPITIAM BANDAR SUNWAY


Shah Azlan- One of the Staff

Puan Intan-Seafood Operator

Jalan-Jalan Cari Makan Krew (Serina)

Owned by Dato' Tan Kar Meng and his other partner and started their business 1 year ago. Located in a very strategic location @ Bandar Sunway.

Famous menu/dishes :
Nasi Lemak Ayam RM8.90
Fighter Fried Rice RM11.90
Black Peeper Chicken Soup RM12.90
Spicy Seafood Spaghetti RM12.90
Ubi Kayu Rebus RM3.90

Drinks :
Latte'-make by machine RM5.90
Espresso RM3.90
Jus Limau Kasturi Asamboi RM6.90

You must try and visit them @ :
12, Jalan PJS 8/10
Dataran Mentari, Bandar Sunway
Petaling Jaya, Selangor
Tel : 03-5622 2636
Open from 11.00am-1.00 (Mon-Fri)
Saturday : 3.00pm - 1.00am
Sunday : Closed

Comments

Popular posts from this blog

RUMAH RAKIT TO' WAN KG TELUK NIPAH, PULAU INDAH

Di bawah jenama Rumah Rakit To' Wan yang berada di jeti pengkalan nelayan Kampung Teluk Nipah Pulau Indah, pemilik mempunyai 3 buah unit rumah rakit yang beroperasi. Jom kami kongsi kan dengan anda maklumat Rumah Rakit To' Wan yang pertama iaitu Rakit Ania. RAKIT ANIA Rakit Ania merupakan rumah rakit pertama yang dibina dan beroperasi hingga sekarang. Kapasiti muatan bermula 10 hingga  15 orang pemancing pada satu sesi. Terdapat dua pakej yang ditawarkan kepada para pemancing. Pakej A kadar sewa yang dikenakan adalah sebanyak RM300 untuk satu rakit dan ianya adalah pakej privasi di mana tidak akan bercampur dengan pemancing lain dan hanya available pada hujung minggu hari Sabtu & Ahad.  Manakala pakej B hanya available pada hari biasa bermula Isnin hingga jumaat. Kadar sewa yang dikenakan adalah RM30/rakit. Pakej ini anda akan bercampur dengan pemancing lain dengan erti kata lain tiada privasi.  BILIK TIDUR / ISTIREHAT Rakit Ania dilengkapi dengan kemudaha

ZYRA ROXX : FOLLOWER DATANG BERTUBI-TUBI

Banner This is part of my contribution to my blogger friend ! Syarat utama : a) Buat entry bertajuk ' Zyraroxx : Follower datang bertubi-tubi ' b) Letak banner diatas pada entry korang c) Letak bilangan Follower korang masa sebelum join segmen nie d) Letak link entry korang bawah entry  INI e) Follow blog  Zyraroxx  dan buah hatinya  Shawn f) Like Page beliau di  SINI g) Jemput follow dan terjah semua blogger yang join di  SINI Jumlah follower My Littlewing sebelum join segmen nie : 269 Tarikh tutup : 30/9/2012 Tag : hasnulyakin.blogspot.com http://syarliz.blogspot.com dianateo-dt.blogspot.com www.meitzeu.com cutebun.blogspot.com P/S Let's support each other !

Hari Pembukaan Kolam Pancing Afprow Saujana Utama

Sabtu lepas bersamaan 14 Disember 2019 telah berlangsung hari pembukaan secara rasmi "Kolam Pancing Afprow" kepada orang ramai. Kolam Pancing Afprow terletak di Saujana Utama Sungai Buloh, Selangor.