Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2011

CORPORATE TRAVEL BAZAAR 2

Welcoming slide corner Mingle around before the event start Back Drop for Photoshoot section Visitors~ media reps & buyers Seller ~ hotels, resorts, tour operator representative another view Official magazine for CTB 2 ~ Santai & Local 4 Travel magazine Hello peeps !!! First of all let's give a big hand to our Football squad 'Harimau Malaya' for their excellent performance even they lost against Singapore last night. Anyway that is not my main story here, what I want to share with you it's about Corporate Travel Bazaar 2 which is held on wednesday 27 July @ Empire Hotel, Subang. I have been invited by  Tourism Selangor to witness the event and as a first timer of course I am so eager and excited to know what is it special about CTB and yet I never attend any corporate travel before. I used to attend and  get involved with MATTA FAIR, Luxury Travel and others. Now let me share you a little bit about this event, Corporate Tr

MOONCAKE PROMOTION @ SI CHUAN DOU HUA

  Mooncake @ Si Chuan Dou Hua  EXQUISITE MOONCAKE CREATIONS FOR THE MID-AUTUMN FESTIVAL AT SI CHUAN DOU HUA Celebrate this Mid-Autumn festival with a line up of delightful mooncake creations featuring 6 distinctive tempting flavours from Si Chuan Dou Hua, available from 12 August – 12 September. Made with premium ingredients, Si Chuan Dou Hua mooncakes are the perfect complement to a good cup of Chinese tea. They are available as individual pieces and also in specially designed gift boxes, making wonderful gifts for family, friends and business associates. Debuting this year are chef’s special creations of Baked White Lotus with Bird’s Nest and Chilled Avocado with Lemon Paste . Indulge in fragrant white lotus paste with premium bird’s nest filling wrapped in a traditional baked skin, selling at RM50+ per piece. For the adventurous palate, try the velvety smooth snow skin chilled avocado with lemon paste selling at RM36+ per piece. These delectable creations are al

CHUTNEY RESTAURANT SECT 8 PETALING JAYA

Chicken Tikka Masala Dun Chicken Briyani Salmon Tikka  Pictures taken by Sidney Hello semua !! mentang-mentang kita dan nak start puasa , saya asyik story pasal makanan jer kan.....bukan apa saya nih suka share info dan pengalaman saya dengan korang semua. Manalah tahu kan you all happend to be in Petaling Jaya area so boleh lah dine di Chutneys restoran.  Chutney's restoran adalah restoran yang menyajikan masakan original India Utara . B ahan-bahan dan rempah ratus yang digunakan adalah buatan sendiri . Hiasan dalaman restoran sangat cosy dan damai sedap mata memandang. Saya order menu seperti gambar di atas dan rasa nya memang yummy terbaik kira saya boleh kasik 3 *** memang sedap dan lazat harga pun berpatutan, rugi kalau tak try.....:-D Selain itu Chutney's juga menyediakan perkhidmatan katering untuk birthday party, weeding , office event or any occasion just call them to make your booking. Salim adalah ketua Chef dari Calcutta

BRISIK RESTAURANT PRE-RAMADHAN PROMO

Salam kepada semua.....contest lagi...........hadiah pemenang minggu lepas pun belum pos lagi menyusul pula contest baru. Yer sempena bulan Ramadhan yang akan kita sambut minggu depan, saya telah membuat keputusan untuk mengadakan satu lagi contest especially untuk bulan puasa. Syarat penyertaan sangat mudah dan straight forward seperti di bawah ini ; Pertama - jadi follower Ms.Littlewing hehehe supaya senang utk korang baca entry yg terbaru. Kedua - tulis satu special entry mengenai restaurant  http://www.brisik.com.my mengikut kreativiti masing-masing dan barang di ingat tulisan dan entry adalah original bukan copy and paste drp website BRISIK. Ketiga - dalam entry anda, tolong mention mengenai promo package / menu berbuka puasa yang ditawarkan oleh restaurant BRISIK. Keempat - sila invite kawan-kawan anda dan link kan ke entri ni dan tinggalkan kat komen Ms.Littlewing Mudah bukan.......hanya 20 blogger yang bertuah sahaja akan di pilih dan sebagai habuan anda

BERJAYA TIMES SQUARE HOTEL KUALA LUMPUR

Hello guys, The Holy Month of Ramadan is time for inner reflection ande enlightment. It's time when we keep our family and friends closer to our heart. In expressing their appreciation and thanks to all media friends, Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur is organized a special 'RAMADAN PREVIEW on last Wednesday at Broadway Lounge & Big Apple Restaurant, Level 14 Berjaya Times Square Hotel that showcases their exclusive range of extensive cuisines spread, as well as welcoming 'Balik Kampung' feel. Below I furnish you all the pictures during the event. Guests and members of the media Casual mingle among media friends at Broadway Lounge Welcome Note by Mr. Abel Nelson Nang, Corporate Director Marcom BHR Ramadan Pulut Cake Cutting of Ramadan Pulut Cake by Acting Head, Sales & Mktg BHR, guests and media reps Media and guests experience a homely "Kampung" feel with "Duduk Bersila" style One section of Big

PROGRAM AMAL BERSAMA ANAK YATIM & MISKIN SEKINCHAN

:: Gombak Qaseh Showcase @ Sekinchan :: Pada 25 Jun 2011 ( Sabtu) yang lalu, Gombak Qaseh telah menganjurkan satu program kebajikan sambil beramal bersama anak-anak yatim piatu dan miskin bertempat di Sekinchan, Selangor. Seramai 31 orang anak-anak yatim ini telah diraikan dan menerima sumbangan berbentuk wang tunai RM50 setiap seorang berserta  goodie bag sumbangan daripada Telekom Malaysia , Astro Oasis dan juga sumbangan daripada orang ramai. Aktiviti dan aturcara program yang dianjurkan oleh kumpulan pada hari tersebut adalah seperti berikut : 11.00 pagi ~ Ucapan alu-aluan daripada Ustaz Ayob selaku pengerusi dan pemilik pusat kebajikan anak-anak yatim dan miskin sekinchan. ~ Ucapan daripada Tol Sidang (ketua kampung) Encik Esa Ramly ~ Ucapan daripada Pengerusi Gombak Qaseh Encik Redzen ~ Sesi perkenalan dan beramah mesra bersama anak-anak yatim Sekinchan 12.30 tengahari  ~ siap sedia untuk Solat Zuhur  2.00 petang ~ Sedikit taklimat mengenai sukaneka sambil

CITITEL PENANG

Superior Corner Room Hotel Lobby Cititel Penang Executive Suite ~ Parlour Cititel Penang New Exterior Cititel Penang Room Air-cond Cititel Penang, a pioneer of CHM Hotels, is centrally located in the Unesco-certified heritage city of George Town, Penang, Malaysia.  Strategically situated within Upper Penang Road - the city’s most vibrant dining and entertainment precinct, it provides an ideal combination of the island’s famed local food fares, night entertainment and a dose of retail therapy. Recently refurbished, the well-appointed 451 guestrooms of various categories offer guests panoramic views of the city, the north and south sea channels including the iconic Penang Bridge.  Guests will also appreciate being within walking distance to several Unesco-certified heritage sites, a multitude of quaint alleys and side street shops of old world charm.  The Penang International Airport is just a 20-minute drive away. With the extensive food, bevera