Skip to main content

BRISIK RESTAURANT PRE-RAMADHAN PROMO



Salam kepada semua.....contest lagi...........hadiah pemenang minggu lepas pun belum pos lagi menyusul pula contest baru. Yer sempena bulan Ramadhan yang akan kita sambut minggu depan, saya telah membuat keputusan untuk mengadakan satu lagi contest especially untuk bulan puasa. Syarat penyertaan sangat mudah dan straight forward seperti di bawah ini ;


Pertama - jadi follower Ms.Littlewing hehehe supaya senang utk korang baca entry yg terbaru.

Kedua - tulis satu special entry mengenai restaurant http://www.brisik.com.my mengikut kreativiti masing-masing dan barang di ingat tulisan dan entry adalah original bukan copy and paste drp website BRISIK.

Ketiga - dalam entry anda, tolong mention mengenai promo package / menu berbuka puasa yang ditawarkan oleh restaurant BRISIK.

Keempat - sila invite kawan-kawan anda dan link kan ke entri ni dan tinggalkan kat komen Ms.Littlewing

Mudah bukan.......hanya 20 blogger yang bertuah sahaja akan di pilih dan sebagai habuan anda mendapat peluang untuk berbuka puasa di restaurant BRISIK secara PERCUMA ala buffet.. Untuk perhatian dan informasi anda pemenang akan dipilih oleh Puan Nusmawati, owner restaurant BRISIK. Keputusan beliau adalah muktamad and no objection ok. Jadi besiap sedia lah anda semua untuk menunjukkan bakat-bakat penulisan yang terpendam itu. Tarikh tutup contest ini adalah pada hari Ahad 31 July dan pemenang akan di beritahu dengan kadar segera bergantung pada juri kita yer. Dengan itu saya wish all of you best of luck dan tak sabar nak jumpa pemenang yang bertuah !!! :-) 

Comments

Mas Light said…
Btw, the link doesn't work. Issit http://www.brisik.com.my/ instead? Ngam ka tu?
Unknown said…
Massy bah banarlah tu link dia...
pinkcolour82 said…
miss. littlewing.......t mala join erk..
virus la laptop mala lembab..kena cuci balik :-)
Unknown said…
Mala jangan lambat sangat sebab tarik tutup hari ahad nih.....
pinkcolour82 said…
http://pinkcolour82.blogspot.com/2011/07/contest-pre-promo-brisik-ramadhan.html

cikmala dh join..tapi takdeq idea la miss littlewing :-)
v{AIN}illa said…
'sis.....dh join...tgok nih..
http://cinta4ain.blogspot.com/2011/07/contest-pre-promo-brisik-ramadhan.html
huhuh..malu..mase sekolah karangan dpt C...hehe...
klu x menang ..nk ikut jgk!!!:P
Unknown said…
All the best and harap menang so bole lah kita berbuka puasa sama². thanks for joining.
Najwa Anuar ™ said…
alaaaa..dah habis kontes..huhu.x sempat nak join
:(
Unknown said…
Najwa Anuar masih ade masa lagi....dilanjutkan sampai hari ahad nih..so cepat²...:-)
zaffira said…
i dh join...yeay! ce tgk kat sini:

http://zaffiraghawas.blogspot.com/2011/08/brisik-restaurant-promo-for-contest.html

tapi kan..title entry tak same...boleh ke? ;)
Najwa Anuar ™ said…
yay!! dapat jugak join. hopefully terpilih

http://suitheart20.blogspot.com/2011/08/tempat-berbuka-brisik-restaurant.html

aminn (:

Popular posts from this blog

RUMAH RAKIT TO' WAN KG TELUK NIPAH, PULAU INDAH

Di bawah jenama Rumah Rakit To' Wan yang berada di jeti pengkalan nelayan Kampung Teluk Nipah Pulau Indah, pemilik mempunyai 3 buah unit rumah rakit yang beroperasi. Jom kami kongsi kan dengan anda maklumat Rumah Rakit To' Wan yang pertama iaitu Rakit Ania. RAKIT ANIA Rakit Ania merupakan rumah rakit pertama yang dibina dan beroperasi hingga sekarang. Kapasiti muatan bermula 10 hingga  15 orang pemancing pada satu sesi. Terdapat dua pakej yang ditawarkan kepada para pemancing. Pakej A kadar sewa yang dikenakan adalah sebanyak RM300 untuk satu rakit dan ianya adalah pakej privasi di mana tidak akan bercampur dengan pemancing lain dan hanya available pada hujung minggu hari Sabtu & Ahad.  Manakala pakej B hanya available pada hari biasa bermula Isnin hingga jumaat. Kadar sewa yang dikenakan adalah RM30/rakit. Pakej ini anda akan bercampur dengan pemancing lain dengan erti kata lain tiada privasi.  BILIK TIDUR / ISTIREHAT Rakit Ania dilengkapi dengan kemudaha

ZYRA ROXX : FOLLOWER DATANG BERTUBI-TUBI

Banner This is part of my contribution to my blogger friend ! Syarat utama : a) Buat entry bertajuk ' Zyraroxx : Follower datang bertubi-tubi ' b) Letak banner diatas pada entry korang c) Letak bilangan Follower korang masa sebelum join segmen nie d) Letak link entry korang bawah entry  INI e) Follow blog  Zyraroxx  dan buah hatinya  Shawn f) Like Page beliau di  SINI g) Jemput follow dan terjah semua blogger yang join di  SINI Jumlah follower My Littlewing sebelum join segmen nie : 269 Tarikh tutup : 30/9/2012 Tag : hasnulyakin.blogspot.com http://syarliz.blogspot.com dianateo-dt.blogspot.com www.meitzeu.com cutebun.blogspot.com P/S Let's support each other !

MOST FAMOUS YOUNG MALAYSIA BLOGGERS

Do check it out their websites and find out yourself who are this people and how they became top ! 1. Lyssa Faizureen (  http://www.lyssasecret.com/  ) - 51,519 followers 2. Fatin Liyana (  http://honeykoyuki.blogspot.com/  ) -42,476 followers 3. Hanis Zalikha (  http://inibelogsaya.blogspot.com/  ) -38,472 followers 4. Maria Elena (  http://peliks.blogspot.com/  ) -30,849 followers 5. Zack Zukhairi (  http://zackzukhairi.blogspot.com/  ) -26,343 followers 6. Cik epal (  http://cikepal06.blogspot.com/  ) - 26,297 followers 7. Irine Nadia Marcello (  http://irinenadia.blogspot.com/  ) -24,952 followers 8. Elia (  http://jejariruncing.blogspot.com/  ) -24,111 followers 9. Yuyu Zulaikha (  http://kupukupukecik.blogspot.com  ) - 19,039 followers Next chapter I will furnish you more websites and blogger link for you to explore and  blog sphere. CHeers and happy weekend.