Tuesday, 26 July 2011

BRISIK RESTAURANT PRE-RAMADHAN PROMO



Salam kepada semua.....contest lagi...........hadiah pemenang minggu lepas pun belum pos lagi menyusul pula contest baru. Yer sempena bulan Ramadhan yang akan kita sambut minggu depan, saya telah membuat keputusan untuk mengadakan satu lagi contest especially untuk bulan puasa. Syarat penyertaan sangat mudah dan straight forward seperti di bawah ini ;


Pertama - jadi follower Ms.Littlewing hehehe supaya senang utk korang baca entry yg terbaru.

Kedua - tulis satu special entry mengenai restaurant http://www.brisik.com.my mengikut kreativiti masing-masing dan barang di ingat tulisan dan entry adalah original bukan copy and paste drp website BRISIK.

Ketiga - dalam entry anda, tolong mention mengenai promo package / menu berbuka puasa yang ditawarkan oleh restaurant BRISIK.

Keempat - sila invite kawan-kawan anda dan link kan ke entri ni dan tinggalkan kat komen Ms.Littlewing

Mudah bukan.......hanya 20 blogger yang bertuah sahaja akan di pilih dan sebagai habuan anda mendapat peluang untuk berbuka puasa di restaurant BRISIK secara PERCUMA ala buffet.. Untuk perhatian dan informasi anda pemenang akan dipilih oleh Puan Nusmawati, owner restaurant BRISIK. Keputusan beliau adalah muktamad and no objection ok. Jadi besiap sedia lah anda semua untuk menunjukkan bakat-bakat penulisan yang terpendam itu. Tarikh tutup contest ini adalah pada hari Ahad 31 July dan pemenang akan di beritahu dengan kadar segera bergantung pada juri kita yer. Dengan itu saya wish all of you best of luck dan tak sabar nak jumpa pemenang yang bertuah !!! :-) 

11 comments:

Mas Light said...

Btw, the link doesn't work. Issit http://www.brisik.com.my/ instead? Ngam ka tu?

Unknown said...

Massy bah banarlah tu link dia...

pinkcolour82 said...

miss. littlewing.......t mala join erk..
virus la laptop mala lembab..kena cuci balik :-)

Unknown said...

Mala jangan lambat sangat sebab tarik tutup hari ahad nih.....

pinkcolour82 said...

http://pinkcolour82.blogspot.com/2011/07/contest-pre-promo-brisik-ramadhan.html

cikmala dh join..tapi takdeq idea la miss littlewing :-)

v{AIN}illa said...

'sis.....dh join...tgok nih..
http://cinta4ain.blogspot.com/2011/07/contest-pre-promo-brisik-ramadhan.html
huhuh..malu..mase sekolah karangan dpt C...hehe...
klu x menang ..nk ikut jgk!!!:P

Unknown said...

All the best and harap menang so bole lah kita berbuka puasa sama². thanks for joining.

Najwa Anuar ™ said...

alaaaa..dah habis kontes..huhu.x sempat nak join
:(

Unknown said...

Najwa Anuar masih ade masa lagi....dilanjutkan sampai hari ahad nih..so cepat²...:-)

zaffira said...

i dh join...yeay! ce tgk kat sini:

http://zaffiraghawas.blogspot.com/2011/08/brisik-restaurant-promo-for-contest.html

tapi kan..title entry tak same...boleh ke? ;)

Najwa Anuar ™ said...

yay!! dapat jugak join. hopefully terpilih

http://suitheart20.blogspot.com/2011/08/tempat-berbuka-brisik-restaurant.html

aminn (: