Skip to main content

BRISIK RESTAURANT PRE-RAMADHAN CONTEST WINNER

Hello and  Salam all ,


Hari ini saya nak announce pemenang bagi contest promo BRISIK ramadhan. Setelah di timbang dan di dacing berikut adalah blogger bertuah yang akan berpeluang untuk berbuka puasa di restoran BRISIK pada hari rabu depan ( 24.08.2011).


1. Aida
2.  mala
3. Vanilla
4. zaffira
5. Najwa

Wahai para blogger yang bertuah sila confirmkan kehadiran anda sebelum hari isnin depan. Pada hari tersebut anda akan berpeluang untuk berkenalan dengan owner restoran BRISIK sekaligus merapatkan lagi silatturahim di antara kita dan apa yang paling penting dapat merasai dan mengalami pengalaman berbuka buasa di restoran BRISIK. Di kesempatan ini saya bagi pihak Puan Nusmawati mengucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian anda semua untuk mempromosikan restoran BRISIK dan sudi untuk joint kontest Littlewing Destinations. So kepada semua pemenang seperti di atas jangan lupa bawak camera dan juga pakai baju vogue² gitu sebab kita ada photoshoot session....weee can't wait to see all my adik² ini.

* See you all next week *

Comments

Mas Light said…
Congrats to all the winners ;D
ha ada nama aida la? biar betul? alahai..hari rabu erk? kalau habis keje awai boleh la join :(
v{AIN}illa said…
vanilla tuh sy ke??btol ker sy
?????btoll ke nih??hahah....kalu betol nk mengile kejap....waaa.....!!!btol ke3????
Najwa Anuar ™ said…
yay! hehe.

kak nak tanya boleh tak najwa nak bawak sorg member?
pinkcolour82 said…
mala tue saya ke misslittlewing!
tme kasih byk2..kali pertama menang neh..teruja.
bawak la najwa......gantikan cikmala..cikmala duk jauh takleh nak g...ikhlas neh...hehehehehe
zaffira said…
OMG! sy bru je baca entri ni..aduhai..esok la rabu!

Sebelum tu...YAY!! saya menang jugak! ;)

Aduh...nak join buka puasa..tp ade invitation lain...alaaaaa...macam mane ni?

Popular posts from this blog

RUMAH RAKIT TO' WAN KG TELUK NIPAH, PULAU INDAH

Di bawah jenama Rumah Rakit To' Wan yang berada di jeti pengkalan nelayan Kampung Teluk Nipah Pulau Indah, pemilik mempunyai 3 buah unit rumah rakit yang beroperasi. Jom kami kongsi kan dengan anda maklumat Rumah Rakit To' Wan yang pertama iaitu Rakit Ania. RAKIT ANIA Rakit Ania merupakan rumah rakit pertama yang dibina dan beroperasi hingga sekarang. Kapasiti muatan bermula 10 hingga  15 orang pemancing pada satu sesi. Terdapat dua pakej yang ditawarkan kepada para pemancing. Pakej A kadar sewa yang dikenakan adalah sebanyak RM300 untuk satu rakit dan ianya adalah pakej privasi di mana tidak akan bercampur dengan pemancing lain dan hanya available pada hujung minggu hari Sabtu & Ahad.  Manakala pakej B hanya available pada hari biasa bermula Isnin hingga jumaat. Kadar sewa yang dikenakan adalah RM30/rakit. Pakej ini anda akan bercampur dengan pemancing lain dengan erti kata lain tiada privasi.  BILIK TIDUR / ISTIREHAT Rakit Ania dilengkapi dengan kemudaha

ZYRA ROXX : FOLLOWER DATANG BERTUBI-TUBI

Banner This is part of my contribution to my blogger friend ! Syarat utama : a) Buat entry bertajuk ' Zyraroxx : Follower datang bertubi-tubi ' b) Letak banner diatas pada entry korang c) Letak bilangan Follower korang masa sebelum join segmen nie d) Letak link entry korang bawah entry  INI e) Follow blog  Zyraroxx  dan buah hatinya  Shawn f) Like Page beliau di  SINI g) Jemput follow dan terjah semua blogger yang join di  SINI Jumlah follower My Littlewing sebelum join segmen nie : 269 Tarikh tutup : 30/9/2012 Tag : hasnulyakin.blogspot.com http://syarliz.blogspot.com dianateo-dt.blogspot.com www.meitzeu.com cutebun.blogspot.com P/S Let's support each other !

MOST FAMOUS YOUNG MALAYSIA BLOGGERS

Do check it out their websites and find out yourself who are this people and how they became top ! 1. Lyssa Faizureen (  http://www.lyssasecret.com/  ) - 51,519 followers 2. Fatin Liyana (  http://honeykoyuki.blogspot.com/  ) -42,476 followers 3. Hanis Zalikha (  http://inibelogsaya.blogspot.com/  ) -38,472 followers 4. Maria Elena (  http://peliks.blogspot.com/  ) -30,849 followers 5. Zack Zukhairi (  http://zackzukhairi.blogspot.com/  ) -26,343 followers 6. Cik epal (  http://cikepal06.blogspot.com/  ) - 26,297 followers 7. Irine Nadia Marcello (  http://irinenadia.blogspot.com/  ) -24,952 followers 8. Elia (  http://jejariruncing.blogspot.com/  ) -24,111 followers 9. Yuyu Zulaikha (  http://kupukupukecik.blogspot.com  ) - 19,039 followers Next chapter I will furnish you more websites and blogger link for you to explore and  blog sphere. CHeers and happy weekend.