Skip to main content

DE PALMA RAMADHAN BUFFET PROMO

Salam all,

Hari ini saya nak share enrty dengan korang mengenai De Palma Hotel yang terletak di Kuala Selangor.  Pada hari sabtu yang lepas saya telah dijemput oleh Encik Harun (Sales & Marketing Manager) untuk membuat sedikit review mengenai Ramadhan Buffet yang disediakan oleh De Palma Hotel Kuala Selangor sempena bulan ramadhan ini. Citarasa Ramadhan Masakan Kampung & Warung merupakan tema pilhan pada kali ini di mana pelbagai masakan beraneka juadah untuk berbuka puasa dengan konsep yang berlainan pada harga yang berpatutan, sesuai dan selesa untuk seisi keluarga ada ditawarkan sepanjang bulan ramadhan ini.








Pakej berbuka puasa secara buffet yang ditawarkan oleh De Palma Hotel Kuala Selangor adalah seperti berikut :
* Untuk tempahan 10 orang ke atas diskaun akan diberikan

Harga untuk orang dewasa adalah RM33.00  nett per pax

Kanak-kanak adalah RM18.00 nett per pax ( yang berumur 4-12 tahun)


De Palma Hotel Kuala Selangor juga ada menyediakan kemudahan beribadah seperti surau bagi memudahkan pengunjung untuk menunaikan solat fardhu dan juga sembahyang terawih bersama-sama imam sepenuh masa di hotel tersebut. Di bulan Ramadhan yang mulia ini juga, De Palma Hotel Kuala Selangor mengadakan program ibadat Qiamulail pada sepuluh malam terakhir. Anda bolehlah mengajak sanak saudara dan keluarga tersayang untuk sama-sama mengerjakan ibadat ini dengan penuh keberkatan. Pakej untuk Qiamulail ini berharga RM65.00 nett satu bilik untuk 2 orang. Kemudahan yang disediakan adalah seperti ;

* Imam
* Surau
* Sahur
* Bilik penginapan (minimum untuk 2 orang)


Sempena bulan yang mulia ini, De Palma Hotel Kuala Selangor juga menerima tempahan daripada sesiapa yang ingin beramal jariah, bersedekah serta berbuka puasa bersama anak-anak yatim, ibu-ibu tunggal, warga emas, & juga golongan OKU.

Harga untuk orang dewasa adalah RM28.00 nett per pax ( minimum 20 orang)


Kanak-kanak adalah RM15.00 nett per pax


Pihak hotel juga sedia membantu & menguruskan dalam mencari anak-anak yatim, ibu-ibu tunggal, warga emas & OKU. Kepada anda yang ingin membekalkan bubur lambuk ke masjid-masjid, surau-surau mahupun di rumah serta badan-badan kerajaan dan swasta, De Palma Hotel Kuala Selangor ada menawarkan tempahan bubur lambuk yang berharga RM150.00 nett untuk satu periuk.

Di samping itu De Palma Hotel Kuala Selangor menawarkan pakej penginapan sepanjang bulan ramadhan dengan harga promosi RM150.00 nett bermula dari 1hb Ogos - 28hb Ogos 2011 ( bilik untuk 2 orang termasuk Buffet Berbuka Puasa untuk 2 orang). Sebarang pertanyaan, tempahan atau maklumat lanjut sila hubungi talian seperti berikut 03-3289 7070.


Untuk makluman, masih ada banyak lagi yang ingin saya kongsikan dengan anda mengenai De Palma Hotel Kuala Selangor ini so stay tune with Part 2 ok. Kalau yang berminat untuk mengalami sendiri pengalaman berbuka puasa suasana kampung De Palma Hotel Kuala selangor lah tempatnya so cepat² call dan buat tempahan bersama orang yang tersayang.

Bye !!

Comments

Anonymous said…
nak tanye..ok ke menu n taste nye?
Unknown said…
Kalau nak tahu sama ada taste ok kena la datang sendiri.....:-) for me ok jer tp tak tahu lah awak kan...but overall I can say ok...gi lah try !

Popular posts from this blog

RUMAH RAKIT TO' WAN KG TELUK NIPAH, PULAU INDAH

Di bawah jenama Rumah Rakit To' Wan yang berada di jeti pengkalan nelayan Kampung Teluk Nipah Pulau Indah, pemilik mempunyai 3 buah unit rumah rakit yang beroperasi. Jom kami kongsi kan dengan anda maklumat Rumah Rakit To' Wan yang pertama iaitu Rakit Ania. RAKIT ANIA Rakit Ania merupakan rumah rakit pertama yang dibina dan beroperasi hingga sekarang. Kapasiti muatan bermula 10 hingga  15 orang pemancing pada satu sesi. Terdapat dua pakej yang ditawarkan kepada para pemancing. Pakej A kadar sewa yang dikenakan adalah sebanyak RM300 untuk satu rakit dan ianya adalah pakej privasi di mana tidak akan bercampur dengan pemancing lain dan hanya available pada hujung minggu hari Sabtu & Ahad.  Manakala pakej B hanya available pada hari biasa bermula Isnin hingga jumaat. Kadar sewa yang dikenakan adalah RM30/rakit. Pakej ini anda akan bercampur dengan pemancing lain dengan erti kata lain tiada privasi.  BILIK TIDUR / ISTIREHAT Rakit Ania dilengkapi dengan kemudaha

ZYRA ROXX : FOLLOWER DATANG BERTUBI-TUBI

Banner This is part of my contribution to my blogger friend ! Syarat utama : a) Buat entry bertajuk ' Zyraroxx : Follower datang bertubi-tubi ' b) Letak banner diatas pada entry korang c) Letak bilangan Follower korang masa sebelum join segmen nie d) Letak link entry korang bawah entry  INI e) Follow blog  Zyraroxx  dan buah hatinya  Shawn f) Like Page beliau di  SINI g) Jemput follow dan terjah semua blogger yang join di  SINI Jumlah follower My Littlewing sebelum join segmen nie : 269 Tarikh tutup : 30/9/2012 Tag : hasnulyakin.blogspot.com http://syarliz.blogspot.com dianateo-dt.blogspot.com www.meitzeu.com cutebun.blogspot.com P/S Let's support each other !

PERHENTIAN ISLAND VACATION TRIP 2011

Salam|Namastee|Good Day| It's been 1 week I have leaved Perhentian Island............I extremely missing the island, missing the blue sandy water and the wonderful memories with wonderful people around me.....:-( I wish I can go back again perhaps next year. Anyway to my dearest Zaffira here I come to share my Perhentian Island trip plus wonderful pictures for you to see. I went to Perhentian Island in Terengganu on 14 - 16 May 2011, 2D2N within budget RM420 all in. We leaved KL on Saturday night (13th May) at 10.30 pm from KL Sentral by AGAG Tour & Travel bus (chartered). The journey roughly 7 to 8 hours to reach to Kuala Besut Jetty in Terangganu. Due to some technical problem during the journey we delay 2 hours and end up we reached Kuala Besut jetty at 9.30 am in the morning instead of 6 am (this is the correct estimated time we supposed to be there ) anyway that is not the big issue as long as we reach safely to our destinations. We had our morning