Skip to main content

PERADUAN SNAP & WIN DUIT RAYA UNTUK BLOGGER

Hello guys & Salam Ramadhan,

Nak cite sikit pasal peraduan yang dianjurkan oleh Blog Razis, caranya mudah sahaja just jadi pelawat bertuah dan menang wang tunai ataupun top up RM10.00



Caranya memang senang.
1. Snap dgn print screen bukti kemenangan no bertuah iaitu no 161,718. (Contoh seperti gambar di atas)
2. Buat entry kemenangan korang kat blog.
3. Emailkan link entry kemenangan ke goft85@gmail.com
4. Anda akan dihubungi untuk cara pembayaran hadiah melalui email.

Itu jer caranya. Kena tunggu sampai no bertuah 161,718 muncul dan snap cepat-cepat yer. Sapa cepat die menang wang tunai atau top up RM10.00. Boleh buat beli kuih raya nanti.

Nakkan hadiah lagi besar? Tunggu peraduan selepas ini.~ besar mana hadiah tu tuan penganjur ? Hadiah bonus pun ada disediakan kepada yang sudi menghebahkan peraduan ini kepada blogger yang lain. Jadi macam biasa aku pun tolong la mewawarkan kepada korang so jangan tengok dan baca jer yer jom lah join.....tak rugi pon kan apa salahnyer kalau kita support sesame blogger kan. Check it out cara² nak dapat hadiah bonus seperti di bawah ini :




**Hadiah Bonus untuk mereka yang menyebarkan peraduan ini.
1. Copy paste entry ini dan buat entry di blog anda.
2. Kemudian tinggalkan link entry di post ini.
3. Penulis bertuah yang dipilih melalui random.org bakal menang wang tunai atau top up RM10.00.
4. Pemenang bertuah dipilih setelah no. 161,718 di menangi. (Tak mustahil jika anda menang hit dan hadiah bonus).

Jadi, jangan malu-malu untuk share peraduan ini di blog anda.
Tag :
p/s : menang ke kalah ke aku tak kisah just nak support rakan² blogger yang lain. Dan aku rasa korang pon macam tu kan..kan....:-)


Peraduan ini dianjurkan oleh myrazis.com

Comments

Mas Light said…
Wuah. Duit raya! ;D
hik3..kena tag lagi. tnkz sis.. InsyaAllah akan join. nmpk nye kena sentiasa alert la nie..

Popular posts from this blog

RUMAH RAKIT TO' WAN KG TELUK NIPAH, PULAU INDAH

Di bawah jenama Rumah Rakit To' Wan yang berada di jeti pengkalan nelayan Kampung Teluk Nipah Pulau Indah, pemilik mempunyai 3 buah unit rumah rakit yang beroperasi. Jom kami kongsi kan dengan anda maklumat Rumah Rakit To' Wan yang pertama iaitu Rakit Ania. RAKIT ANIA Rakit Ania merupakan rumah rakit pertama yang dibina dan beroperasi hingga sekarang. Kapasiti muatan bermula 10 hingga  15 orang pemancing pada satu sesi. Terdapat dua pakej yang ditawarkan kepada para pemancing. Pakej A kadar sewa yang dikenakan adalah sebanyak RM300 untuk satu rakit dan ianya adalah pakej privasi di mana tidak akan bercampur dengan pemancing lain dan hanya available pada hujung minggu hari Sabtu & Ahad.  Manakala pakej B hanya available pada hari biasa bermula Isnin hingga jumaat. Kadar sewa yang dikenakan adalah RM30/rakit. Pakej ini anda akan bercampur dengan pemancing lain dengan erti kata lain tiada privasi.  BILIK TIDUR / ISTIREHAT Rakit Ania dilengkapi dengan kemudaha

ZYRA ROXX : FOLLOWER DATANG BERTUBI-TUBI

Banner This is part of my contribution to my blogger friend ! Syarat utama : a) Buat entry bertajuk ' Zyraroxx : Follower datang bertubi-tubi ' b) Letak banner diatas pada entry korang c) Letak bilangan Follower korang masa sebelum join segmen nie d) Letak link entry korang bawah entry  INI e) Follow blog  Zyraroxx  dan buah hatinya  Shawn f) Like Page beliau di  SINI g) Jemput follow dan terjah semua blogger yang join di  SINI Jumlah follower My Littlewing sebelum join segmen nie : 269 Tarikh tutup : 30/9/2012 Tag : hasnulyakin.blogspot.com http://syarliz.blogspot.com dianateo-dt.blogspot.com www.meitzeu.com cutebun.blogspot.com P/S Let's support each other !

PERHENTIAN ISLAND VACATION TRIP 2011

Salam|Namastee|Good Day| It's been 1 week I have leaved Perhentian Island............I extremely missing the island, missing the blue sandy water and the wonderful memories with wonderful people around me.....:-( I wish I can go back again perhaps next year. Anyway to my dearest Zaffira here I come to share my Perhentian Island trip plus wonderful pictures for you to see. I went to Perhentian Island in Terengganu on 14 - 16 May 2011, 2D2N within budget RM420 all in. We leaved KL on Saturday night (13th May) at 10.30 pm from KL Sentral by AGAG Tour & Travel bus (chartered). The journey roughly 7 to 8 hours to reach to Kuala Besut Jetty in Terangganu. Due to some technical problem during the journey we delay 2 hours and end up we reached Kuala Besut jetty at 9.30 am in the morning instead of 6 am (this is the correct estimated time we supposed to be there ) anyway that is not the big issue as long as we reach safely to our destinations. We had our morning