Skip to main content

BUMBU DESA RESTAURANT KLCC

Hello everyone !
Been away for a few days and now I'm back again to furnish you with the new updates and story. Let's see below here what are the new thing I am bringing to you.

Pic inside the menu that I picked as my lens favourite
I been to KLCC for another food review and this time round I decided to visit Bumbu Desa Restaurant @ Suria KLCC.


With the large amount of culinary variety spreading forth from Indonesia, Bumbu Desa provides one of the most outstanding there is, coming from the land celebrated for its fertile soil and culturally rich villagers. The food there are at this moment is a blend of continually influenced local and also international culture that has been formed for hundreds of years.
Interior Deco~ very cosy and fine dining

another Interior deco from the other view

Variety of Sunda + Padang Delicacies for you to select

The Menu


Normal Rice RM2 ~cucumber, salad, banana leaf

Ayam Cabai Ijo RM9.90 ( Sunda dish ) marinated chicken served in green spices
Tumis Jamur RM6.90 -
Fresh white mushrooms cooked with spices


Rendang Daging RM10.90
Slow cooked & tenderized beef in coconut milk and spices: a traditional Minangkabau dish

Gulai Ayam RM10.90 (Padang)
Chicken in yellow curry : a staple Padang Dish

classic rice pot


Popular drinks

 Pink ~ Soda Gembira RM7.90
Yellow ~ Orange Coconut RM8.90
Es Buah ~ RM8.90

Us with Mr. Azli Azufi (Bumbu Desa, Senior Manager) & Mr. Harry (Bumbu staff)
I would like to say thank you very much to Mr. Azli Azufi and the staff for their good treat and services during the food review. My personal comments , overall the food is okay and the the most beautiful part I like about the restaurant is their cosy and  fine dining environment.

If you want to try please contact them as below ;

Bumbu Desa, Suria KLCC
Lot 415, Level 4
Suria KLCC, KL City Centre
Tel : 603-2161 3532

Or

Bumbu Desa, the Curve
Lot G-49, Ground Floor
the Curve, Mutiara Damansara
Tel : 603-7726 4612
Website : www.bumbudesa.my

Comments

woww great post good luck
Unknown said…
PMF ~ thanks for dropping by and I wish you all the best too :-)
sedap nya!! aida tak pernah rasa lagi masakan padang, nampak macam best je lagi-lagi yang ayam cabai ijo tu.. hehe. air pulak yang es buah tu full dengan buah. sedap..
Unknown said…
Aida Omar~ayam cabai ijo tu mmg pedas....tp meletops !! drink pulak semua sedap. Pujuklah c kakak tu bawak Aida g makan sana....kim salam to your sister yer.
tu la aida tgk kaler dia je dah tau mesti meletops..haha

dekat je kalau nak pegi nie.. ok sis, nanti aida sampaikan salam sis padanya. hehe..

Popular posts from this blog

RUMAH RAKIT TO' WAN KG TELUK NIPAH, PULAU INDAH

Di bawah jenama Rumah Rakit To' Wan yang berada di jeti pengkalan nelayan Kampung Teluk Nipah Pulau Indah, pemilik mempunyai 3 buah unit rumah rakit yang beroperasi. Jom kami kongsi kan dengan anda maklumat Rumah Rakit To' Wan yang pertama iaitu Rakit Ania. RAKIT ANIA Rakit Ania merupakan rumah rakit pertama yang dibina dan beroperasi hingga sekarang. Kapasiti muatan bermula 10 hingga  15 orang pemancing pada satu sesi. Terdapat dua pakej yang ditawarkan kepada para pemancing. Pakej A kadar sewa yang dikenakan adalah sebanyak RM300 untuk satu rakit dan ianya adalah pakej privasi di mana tidak akan bercampur dengan pemancing lain dan hanya available pada hujung minggu hari Sabtu & Ahad.  Manakala pakej B hanya available pada hari biasa bermula Isnin hingga jumaat. Kadar sewa yang dikenakan adalah RM30/rakit. Pakej ini anda akan bercampur dengan pemancing lain dengan erti kata lain tiada privasi.  BILIK TIDUR / ISTIREHAT Rakit Ania dilengkapi dengan kemudaha

ZYRA ROXX : FOLLOWER DATANG BERTUBI-TUBI

Banner This is part of my contribution to my blogger friend ! Syarat utama : a) Buat entry bertajuk ' Zyraroxx : Follower datang bertubi-tubi ' b) Letak banner diatas pada entry korang c) Letak bilangan Follower korang masa sebelum join segmen nie d) Letak link entry korang bawah entry  INI e) Follow blog  Zyraroxx  dan buah hatinya  Shawn f) Like Page beliau di  SINI g) Jemput follow dan terjah semua blogger yang join di  SINI Jumlah follower My Littlewing sebelum join segmen nie : 269 Tarikh tutup : 30/9/2012 Tag : hasnulyakin.blogspot.com http://syarliz.blogspot.com dianateo-dt.blogspot.com www.meitzeu.com cutebun.blogspot.com P/S Let's support each other !

MOST FAMOUS YOUNG MALAYSIA BLOGGERS

Do check it out their websites and find out yourself who are this people and how they became top ! 1. Lyssa Faizureen (  http://www.lyssasecret.com/  ) - 51,519 followers 2. Fatin Liyana (  http://honeykoyuki.blogspot.com/  ) -42,476 followers 3. Hanis Zalikha (  http://inibelogsaya.blogspot.com/  ) -38,472 followers 4. Maria Elena (  http://peliks.blogspot.com/  ) -30,849 followers 5. Zack Zukhairi (  http://zackzukhairi.blogspot.com/  ) -26,343 followers 6. Cik epal (  http://cikepal06.blogspot.com/  ) - 26,297 followers 7. Irine Nadia Marcello (  http://irinenadia.blogspot.com/  ) -24,952 followers 8. Elia (  http://jejariruncing.blogspot.com/  ) -24,111 followers 9. Yuyu Zulaikha (  http://kupukupukecik.blogspot.com  ) - 19,039 followers Next chapter I will furnish you more websites and blogger link for you to explore and  blog sphere. CHeers and happy weekend.