Skip to main content

MOST FAMOUS YOUNG MALAYSIA BLOGGERS



Do check it out their websites and find out yourself who are this people and how they became top !

1. Lyssa Faizureen ( http://www.lyssasecret.com/ ) - 51,519 followers

2. Fatin Liyana ( http://honeykoyuki.blogspot.com/ ) -42,476 followers

3. Hanis Zalikha ( http://inibelogsaya.blogspot.com/ ) -38,472 followers

4. Maria Elena ( http://peliks.blogspot.com/ ) -30,849 followers

5. Zack Zukhairi ( http://zackzukhairi.blogspot.com/ ) -26,343 followers

6. Cik epal ( http://cikepal06.blogspot.com/ ) - 26,297 followers

7. Irine Nadia Marcello ( http://irinenadia.blogspot.com/ ) -24,952 followers

8. Elia ( http://jejariruncing.blogspot.com/ ) -24,111 followers

9. Yuyu Zulaikha ( http://kupukupukecik.blogspot.com ) - 19,039 followers

Next chapter I will furnish you more websites and blogger link for you to explore and blog sphere.

CHeers and happy weekend.

Comments

mereka memang terbaik dan popular.. sis aida inbox kan maklumat yang sis nak dekat fanspage sis eh?
Unknown said…
memang mantap dan meletops dorang nih. Ok no problem....kalau boleh bawak more blogger lagi bagus tp kena bagi nama dan details dorang sebab akak nak compile untuk goodies bag.
Dan most of them adalah gadis dan wanita.... dengan rupa dan wajah yang cantik menawan...Kalau guys kena ada muka cam Aaron Aziz kot baru jadi kegilaan... hehehehe
Unknown said…
Ya betul semuanya muda remaja saham tengah naik....kalo penulis cabuk cam akak nih hahahaha memang tak dapek lah kihkihkih....Hazman apa lagi beli topeng ah
LYSSA FAIZUREEN said…
Ololor . Blog Lyssa sekali tersenarai ? *terharu kejap . thanks yach ! >_<
Unknown said…
Hehehe...my pleasure :-) and thank following belog akak yang tak seberapa ini.terharu jugak nih :-)
Nava K said…
Wow, congrats to their success and I still have a long way to go.
Azian Elias said…
aduiii..ramai nya followers. meriah kan...
Unknown said…
It doesn't matter....slowly2 we build up the rapo :-)
Unknown said…
Tulah pasal nyer....takpelah pelan2 kayuh :-)
Dkna Abza said…
dorang nie semuanya blogger tegar :)
Unknown said…
Memang pon tak dinafikan :-)
APAN said…
pergh...bnyknya follower dorang...
Unknown said…
kan..meletops gitu
Yuyu Zulaikha said…
alamakk.. blog yuyu biasa biasa je la.. haishhh.. terima kasih sudi listkan belog yuyu :')
Unknown said…
Kekalkan sikap merendah diri anda :-)
Zie Madini said…
ingin giler jd sefamous mereka...hehe
Unknown said…
pelan-pelan kayuh yg penting merendah diri :-)
Eintan Nurfuzie said…
mmmm... boleh ke jadi sepemes depa?
Unknown said…
Maybe one day you never know :-)

Popular posts from this blog

RUMAH RAKIT TO' WAN KG TELUK NIPAH, PULAU INDAH

Di bawah jenama Rumah Rakit To' Wan yang berada di jeti pengkalan nelayan Kampung Teluk Nipah Pulau Indah, pemilik mempunyai 3 buah unit rumah rakit yang beroperasi. Jom kami kongsi kan dengan anda maklumat Rumah Rakit To' Wan yang pertama iaitu Rakit Ania. RAKIT ANIA Rakit Ania merupakan rumah rakit pertama yang dibina dan beroperasi hingga sekarang. Kapasiti muatan bermula 10 hingga  15 orang pemancing pada satu sesi. Terdapat dua pakej yang ditawarkan kepada para pemancing. Pakej A kadar sewa yang dikenakan adalah sebanyak RM300 untuk satu rakit dan ianya adalah pakej privasi di mana tidak akan bercampur dengan pemancing lain dan hanya available pada hujung minggu hari Sabtu & Ahad.  Manakala pakej B hanya available pada hari biasa bermula Isnin hingga jumaat. Kadar sewa yang dikenakan adalah RM30/rakit. Pakej ini anda akan bercampur dengan pemancing lain dengan erti kata lain tiada privasi.  BILIK TIDUR / ISTIREHAT Rakit Ania dilengkapi dengan kemudaha

ZYRA ROXX : FOLLOWER DATANG BERTUBI-TUBI

Banner This is part of my contribution to my blogger friend ! Syarat utama : a) Buat entry bertajuk ' Zyraroxx : Follower datang bertubi-tubi ' b) Letak banner diatas pada entry korang c) Letak bilangan Follower korang masa sebelum join segmen nie d) Letak link entry korang bawah entry  INI e) Follow blog  Zyraroxx  dan buah hatinya  Shawn f) Like Page beliau di  SINI g) Jemput follow dan terjah semua blogger yang join di  SINI Jumlah follower My Littlewing sebelum join segmen nie : 269 Tarikh tutup : 30/9/2012 Tag : hasnulyakin.blogspot.com http://syarliz.blogspot.com dianateo-dt.blogspot.com www.meitzeu.com cutebun.blogspot.com P/S Let's support each other !

PERHENTIAN ISLAND VACATION TRIP 2011

Salam|Namastee|Good Day| It's been 1 week I have leaved Perhentian Island............I extremely missing the island, missing the blue sandy water and the wonderful memories with wonderful people around me.....:-( I wish I can go back again perhaps next year. Anyway to my dearest Zaffira here I come to share my Perhentian Island trip plus wonderful pictures for you to see. I went to Perhentian Island in Terengganu on 14 - 16 May 2011, 2D2N within budget RM420 all in. We leaved KL on Saturday night (13th May) at 10.30 pm from KL Sentral by AGAG Tour & Travel bus (chartered). The journey roughly 7 to 8 hours to reach to Kuala Besut Jetty in Terangganu. Due to some technical problem during the journey we delay 2 hours and end up we reached Kuala Besut jetty at 9.30 am in the morning instead of 6 am (this is the correct estimated time we supposed to be there ) anyway that is not the big issue as long as we reach safely to our destinations. We had our morning