Skip to main content

BUFFET 1 MALAYSIA TROPICANA GOLF & COUNTRY RESORT



Buffet 1 Malaysia @ Tropicana Golf & Country Resort

I am cordially invited by Tropicana Golf & Country Resort to tasting of their fabulous buka puasa buffet dinner yesterday. Let's follow me to the take tour of their varieties buffet menu through the photos below here. 

Salad & appetizer
Main Lounge area 

Selection of Malay kuih
colorful kuih-muih for your selection


Tropicana Golf & Country Resort Berhad in Petaling Jaya has successfully presented its famous Berbuka Puasa buffet during Ramadan for 9 years consecutively. This year, with the theme "Buffet 1 Malaysia di Tropicana", their objective is to build a joyful and warm hearted moment for your family and friends while savoring delicious cuisine amidst a grand cozy ambience overlooking the beautiful greens.

Over the last years, their Ramadan Buffet Dinner has earned a "status" among members and guests. The Resort Sous Chef, Jefri Ibrahim and his team, will be presenting a wide array of five different sets of mouthwatering Fusion menu from local, Chinese, Indian, Thai, Western to the Buffet line stretches from the Coffee House, Main Lounge, Golfer's Terrace to Golfer's Lounge.

The new shout special dishes for this year are Hokkien Mee, Yong Tau Foo, Ayam Penyek, Chi Pau Kai (Chicken Wrapped), Kari Kepala Ikan (Curry Fish Head), Dim Sum, assorted Sushi, Ikan Kukus Kuah Asam Pedas & Kerang Rebus (Steam Fish with Asam Pedas & Boiled Cockles) and etc that will be cooked via live-action stall.

Live Stall
In addition, a 5 piece Ghazal band will be performing daily with famous and catchy 'kampung' tunes. Tropicana Golf & Country Resort is also well-known for the free and ample parking with buggy services to shuttle members and guests from parking lot to the Club House. Besides that, for the convenience of their  guests, 'surau' for prayers are provided.

The price for Berbuka Puasa Buffet is remained from last year, is priced at :

                                       Members                           Non-Members
Adults                             RM68++                             RM75++

Children                          RM35++                             RM40++

All prices are subject to 6% Government Tax & 10% Service Charge.

Tropicana Golf & Country Resort also provides 'Rumah Terbuka' catering services during Hari Raya Aidilfitri. There are a total of four menu packages to choose from with the starting price from RM60nett (minimum of 50 pax). For more information and reservation of 'Berbuka Puasa -Ramadan di Tropicana Buffet, kindly contact 03-7804 8888 ext 306/309/325, 03-7804 1919, 024-9270501 (Razak), 012-2765797 (Zainul) or 012-6201831 (Sazali Chin).

For more info on "Rumah Terbuka' catering services. kindly contact Sales & Marketing Toll Free number 1 800 88 8128.






Comments

cha said…
ya Allah sedapnya. macam macam ada. mesti akak rambang mata kan huhu. sedap tak kak? berbaloi dgn harga?
Unknown said…
Hahahaha tepat sekali...mula2 sampai jer kaki dah x tau nak tuju mana sebab banyak pilihan makanan di depan mata...dahlah tempat tu besar dan luas depan belakang kiri kanan semua makanan. Makanan dia memang sedap dan berbaloi-baloi kalau tak percaya ajaklah orang tersayang pegi hehehehe

Popular posts from this blog

RUMAH RAKIT TO' WAN KG TELUK NIPAH, PULAU INDAH

Di bawah jenama Rumah Rakit To' Wan yang berada di jeti pengkalan nelayan Kampung Teluk Nipah Pulau Indah, pemilik mempunyai 3 buah unit rumah rakit yang beroperasi. Jom kami kongsi kan dengan anda maklumat Rumah Rakit To' Wan yang pertama iaitu Rakit Ania. RAKIT ANIA Rakit Ania merupakan rumah rakit pertama yang dibina dan beroperasi hingga sekarang. Kapasiti muatan bermula 10 hingga  15 orang pemancing pada satu sesi. Terdapat dua pakej yang ditawarkan kepada para pemancing. Pakej A kadar sewa yang dikenakan adalah sebanyak RM300 untuk satu rakit dan ianya adalah pakej privasi di mana tidak akan bercampur dengan pemancing lain dan hanya available pada hujung minggu hari Sabtu & Ahad.  Manakala pakej B hanya available pada hari biasa bermula Isnin hingga jumaat. Kadar sewa yang dikenakan adalah RM30/rakit. Pakej ini anda akan bercampur dengan pemancing lain dengan erti kata lain tiada privasi.  BILIK TIDUR / ISTIREHAT Rakit Ania dilengkapi dengan kemudaha

ZYRA ROXX : FOLLOWER DATANG BERTUBI-TUBI

Banner This is part of my contribution to my blogger friend ! Syarat utama : a) Buat entry bertajuk ' Zyraroxx : Follower datang bertubi-tubi ' b) Letak banner diatas pada entry korang c) Letak bilangan Follower korang masa sebelum join segmen nie d) Letak link entry korang bawah entry  INI e) Follow blog  Zyraroxx  dan buah hatinya  Shawn f) Like Page beliau di  SINI g) Jemput follow dan terjah semua blogger yang join di  SINI Jumlah follower My Littlewing sebelum join segmen nie : 269 Tarikh tutup : 30/9/2012 Tag : hasnulyakin.blogspot.com http://syarliz.blogspot.com dianateo-dt.blogspot.com www.meitzeu.com cutebun.blogspot.com P/S Let's support each other !

MOST FAMOUS YOUNG MALAYSIA BLOGGERS

Do check it out their websites and find out yourself who are this people and how they became top ! 1. Lyssa Faizureen (  http://www.lyssasecret.com/  ) - 51,519 followers 2. Fatin Liyana (  http://honeykoyuki.blogspot.com/  ) -42,476 followers 3. Hanis Zalikha (  http://inibelogsaya.blogspot.com/  ) -38,472 followers 4. Maria Elena (  http://peliks.blogspot.com/  ) -30,849 followers 5. Zack Zukhairi (  http://zackzukhairi.blogspot.com/  ) -26,343 followers 6. Cik epal (  http://cikepal06.blogspot.com/  ) - 26,297 followers 7. Irine Nadia Marcello (  http://irinenadia.blogspot.com/  ) -24,952 followers 8. Elia (  http://jejariruncing.blogspot.com/  ) -24,111 followers 9. Yuyu Zulaikha (  http://kupukupukecik.blogspot.com  ) - 19,039 followers Next chapter I will furnish you more websites and blogger link for you to explore and  blog sphere. CHeers and happy weekend.