Skip to main content

ZYRA ROXX : FOLLOWER DATANG BERTUBI-TUBI



Banner

This is part of my contribution to my blogger friend !
Syarat utama :

a) Buat entry bertajuk 'Zyraroxx : Follower datang bertubi-tubi'
b) Letak banner diatas pada entry korang
c) Letak bilangan Follower korang masa sebelum join segmen nie
d) Letak link entry korang bawah entry INI
e) Follow blog Zyraroxx dan buah hatinya Shawn
f) Like Page beliau di SINI
g) Jemput follow dan terjah semua blogger yang join di SINI

Jumlah follower My Littlewing sebelum join segmen nie : 269
Tarikh tutup : 30/9/2012

Tag :

hasnulyakin.blogspot.com
http://syarliz.blogspot.com
dianateo-dt.blogspot.com
www.meitzeu.com
cutebun.blogspot.com
P/S Let's support each other !

Comments

Aety Hassan said…
ho yeah... tukang support sudah sampai.. salam kenal buat empunya blog.. done follow here #270.. kita dari segment yg sama ^_^

http://aetyhasteja.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

Zyra Roxx said…
thanks join ^^
sori lambat dtg, huu :3
btw, done folow ;)
Unknown said…
Thanks Aety following me hope you enjoy reading here and sure will do the same too.
Unknown said…
No problem :-) and thanks.
ma ❥ said…
saya follow :)
Si Matatajam said…
M balas kunjungan dan follow sini
fifie said…
Follower ke 275, thanks for following me :)

http://fifiesazuki.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html
Unknown said…
Done Follow
dari segmen yg sama
jemput lah singgah ke blog sy...TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

dan jemput join segmen nie

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html
N.N said…
dari segmen yg sama..done follow kamu.. jom singgah blog naz ye... ^_^

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html
sis aida pun join segmen nie jugak :)

http://www.diarisifroggie.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

*sebentar lagi aida akan publish entry pasal event sis tu.. kalau ada kesilapan info mohon sis tegur aida eh.
Unknown said…
Thanks to you too.
Unknown said…
Thanks and I will.
Unknown said…
Thanks and sure will visit you.
Unknown said…
Aida sis pon dpt info dari aida punya blog la nih :-). Ok pasal event tu kalau dah post nanti sis tengok yer thank you dear. Harap2 ramai yang akan joint so kalau ramai akak bagi diskaun.
Unknown said…
dah polow sini ;D
Amirah. said…
#283 . done follow you . bls kunjungan anda
Mime MF said…
done polo bertubi-tubi^^ hehe
Emas Putih said…
Hai... sy dari segmen sama :) sy singah sini :)
http://www.kisahemasputih.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html
mama lynn said…
done... da follow sini kembali + salam perkenalan
Unknown said…
i foloow u.
thanks sudi lawat blog somel kite
Unknown said…
Thanks Princess Syazliyana and salam kenal.
Unknown said…
Thank you miss fluffy.
Unknown said…
Hai Emas Putih thank you for dropping by will visit your too.
Unknown said…
Thank you lynn kamarul dan salam perkenalan juga :-)
Unknown said…
Hai aneem thank you following me and salam kenal.
Anonymous said…
hai akak, done fllow balik. thanks follow blog nia :))
Sharmaine MJ said…
mebalas follow awak balik di sini 295,terima kasih sbb follow sy ^^
Unknown said…
hai nia razlan thanks sudi follow akak punya belog.
Unknown said…
Hao Sharmaine thank you datang jenguk dan follow belog akak.
Kekzamanis said…
Hai Hartina! MM datang berkunjung balas dari segmen sama.. Dah follow sini dah..#296 ^^,
Unknown said…
Misz Mieza thank you visiting me here.
Unknown said…
Venessa Jane thank you visiting me here.
Ayu said…
done follow u..
Unknown said…
memolow semula.. :D
Unknown said…
Ayu thank you very much for following me !
Unknown said…
Sharmiza shahar thank you for following me
Azeelia Azman said…
done follow here :)
Unknown said…
Lia Azman thank you !

Popular posts from this blog

RUMAH RAKIT TO' WAN KG TELUK NIPAH, PULAU INDAH

Di bawah jenama Rumah Rakit To' Wan yang berada di jeti pengkalan nelayan Kampung Teluk Nipah Pulau Indah, pemilik mempunyai 3 buah unit rumah rakit yang beroperasi. Jom kami kongsi kan dengan anda maklumat Rumah Rakit To' Wan yang pertama iaitu Rakit Ania. RAKIT ANIA Rakit Ania merupakan rumah rakit pertama yang dibina dan beroperasi hingga sekarang. Kapasiti muatan bermula 10 hingga  15 orang pemancing pada satu sesi. Terdapat dua pakej yang ditawarkan kepada para pemancing. Pakej A kadar sewa yang dikenakan adalah sebanyak RM300 untuk satu rakit dan ianya adalah pakej privasi di mana tidak akan bercampur dengan pemancing lain dan hanya available pada hujung minggu hari Sabtu & Ahad.  Manakala pakej B hanya available pada hari biasa bermula Isnin hingga jumaat. Kadar sewa yang dikenakan adalah RM30/rakit. Pakej ini anda akan bercampur dengan pemancing lain dengan erti kata lain tiada privasi.  BILIK TIDUR / ISTIREHAT Rakit Ania dilengkapi dengan kemudaha

MOST FAMOUS YOUNG MALAYSIA BLOGGERS

Do check it out their websites and find out yourself who are this people and how they became top ! 1. Lyssa Faizureen (  http://www.lyssasecret.com/  ) - 51,519 followers 2. Fatin Liyana (  http://honeykoyuki.blogspot.com/  ) -42,476 followers 3. Hanis Zalikha (  http://inibelogsaya.blogspot.com/  ) -38,472 followers 4. Maria Elena (  http://peliks.blogspot.com/  ) -30,849 followers 5. Zack Zukhairi (  http://zackzukhairi.blogspot.com/  ) -26,343 followers 6. Cik epal (  http://cikepal06.blogspot.com/  ) - 26,297 followers 7. Irine Nadia Marcello (  http://irinenadia.blogspot.com/  ) -24,952 followers 8. Elia (  http://jejariruncing.blogspot.com/  ) -24,111 followers 9. Yuyu Zulaikha (  http://kupukupukecik.blogspot.com  ) - 19,039 followers Next chapter I will furnish you more websites and blogger link for you to explore and  blog sphere. CHeers and happy weekend.