Skip to main content

BEEN FEATURED IN AROMA FOOD MAGAZINE



 Finally my article is out and been published in Aroma Magazine Issue Sept 2012 

Aroma Magazine front cover ~ September Issue 2012
Page 75 - Under Sana Sini Column
Another angle
Thank you so much to Aroma Magazine editor for giving me the opportunity to work with their team and at the same time published my event in Aroma magazine. Even though my event is already over but yet they still published it.

Aroma magazine is one of the Malay food magazine where  you can purchase it from any bookstores, Mynews.com, magazine stand and very soon at convenient store 7-Eleven. It is a monthly basis and selling price RM5.90 only. Aroma is a cooking magazine covers nutrition info, recipes, restaurants and health info in Malaysia. Published by Suri Media Sdn Bhd, which has extensive experience in producing of magazines featuring information.

Among the magazines published by Suri Media Sdn Bhd is Gaya Travel Magazine,Kapcai, Otomania, Stailista and By'U. Monthly circulation reached 15,000 copies per issue. Circulation magazine covers throughout Malaysia including Sabah and Sarawak.

So what are you waiting for..... go and get Aroma magazine on the market now!

Comments

Unknown said…
dah laa tgah lapar pastu tgok pula post ini fuhhh .... follow back here :)
Unknown said…
Lapar yer hihihi..thanks following me. Rajin2 lah datang sini kalau nak tengok makanan :)
Blackswan said…
Hey, congrats dear! That's awesome!
Unknown said…
Shirley thanks.It is a good starting to spread further my little wing
Nava K said…
Congrats and I am so trilled and excited for you.
Unknown said…
Nava thank you for your support.
Tahniah sis.. selamat maju jaya ok.. chaiyok! chaiyok!
Unknown said…
Aida Omar thanks dear.
cerita best said…
cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html
lynmunir said…
There you are. At last i found you.
Tahniah atas keluarnya majalah AROMA and am wishing you every best of the best !
Unknown said…
Thanks for dropping by appreciate a lot. Ok will visit yours soon.
Unknown said…
Lina thank you for your comment and dropping by here.
Diana Diane Teo said…
Congratulation to you, Tina! I know how's you feel when seeing your own article published in media. Wishing more of your articles being published. =D
Unknown said…
Again big thank you for your comments. It is wonderful feeling actually :)

Popular posts from this blog

RUMAH RAKIT TO' WAN KG TELUK NIPAH, PULAU INDAH

Di bawah jenama Rumah Rakit To' Wan yang berada di jeti pengkalan nelayan Kampung Teluk Nipah Pulau Indah, pemilik mempunyai 3 buah unit rumah rakit yang beroperasi. Jom kami kongsi kan dengan anda maklumat Rumah Rakit To' Wan yang pertama iaitu Rakit Ania. RAKIT ANIA Rakit Ania merupakan rumah rakit pertama yang dibina dan beroperasi hingga sekarang. Kapasiti muatan bermula 10 hingga  15 orang pemancing pada satu sesi. Terdapat dua pakej yang ditawarkan kepada para pemancing. Pakej A kadar sewa yang dikenakan adalah sebanyak RM300 untuk satu rakit dan ianya adalah pakej privasi di mana tidak akan bercampur dengan pemancing lain dan hanya available pada hujung minggu hari Sabtu & Ahad.  Manakala pakej B hanya available pada hari biasa bermula Isnin hingga jumaat. Kadar sewa yang dikenakan adalah RM30/rakit. Pakej ini anda akan bercampur dengan pemancing lain dengan erti kata lain tiada privasi.  BILIK TIDUR / ISTIREHAT Rakit Ania dilengkapi dengan kemudaha

ZYRA ROXX : FOLLOWER DATANG BERTUBI-TUBI

Banner This is part of my contribution to my blogger friend ! Syarat utama : a) Buat entry bertajuk ' Zyraroxx : Follower datang bertubi-tubi ' b) Letak banner diatas pada entry korang c) Letak bilangan Follower korang masa sebelum join segmen nie d) Letak link entry korang bawah entry  INI e) Follow blog  Zyraroxx  dan buah hatinya  Shawn f) Like Page beliau di  SINI g) Jemput follow dan terjah semua blogger yang join di  SINI Jumlah follower My Littlewing sebelum join segmen nie : 269 Tarikh tutup : 30/9/2012 Tag : hasnulyakin.blogspot.com http://syarliz.blogspot.com dianateo-dt.blogspot.com www.meitzeu.com cutebun.blogspot.com P/S Let's support each other !

MOST FAMOUS YOUNG MALAYSIA BLOGGERS

Do check it out their websites and find out yourself who are this people and how they became top ! 1. Lyssa Faizureen (  http://www.lyssasecret.com/  ) - 51,519 followers 2. Fatin Liyana (  http://honeykoyuki.blogspot.com/  ) -42,476 followers 3. Hanis Zalikha (  http://inibelogsaya.blogspot.com/  ) -38,472 followers 4. Maria Elena (  http://peliks.blogspot.com/  ) -30,849 followers 5. Zack Zukhairi (  http://zackzukhairi.blogspot.com/  ) -26,343 followers 6. Cik epal (  http://cikepal06.blogspot.com/  ) - 26,297 followers 7. Irine Nadia Marcello (  http://irinenadia.blogspot.com/  ) -24,952 followers 8. Elia (  http://jejariruncing.blogspot.com/  ) -24,111 followers 9. Yuyu Zulaikha (  http://kupukupukecik.blogspot.com  ) - 19,039 followers Next chapter I will furnish you more websites and blogger link for you to explore and  blog sphere. CHeers and happy weekend.