Skip to main content

"JOM BLOGWALKING SAMPAI PENGSAN"



Banner
Another blogger segment I have been tagged and am joining for fun and to support each other ! You can do the same if you want.


Current Followers : 276


Syarat syaratnya 
  1. Mempunyai blog
  2. Wajib Follow blog nie 
  3. Wajib Like fb page
  4. Buat entry yang bertajuk " Jom Blogwalking Sampai Pengsan "
  5. Lekatkan banner diatas dalam entry korang dan backlinkkan ke entry nie.
  6. Letakkan juga jumlah follower terkini 
  7. Setelah selesai semua..korang boleh letak link entry korang dalam kotak komen tuhh..
  8. List nama yang sudah join akan sentiasa di update 
  9. Segmen ini mula 2/10/2012  dan tamat  31/10/2012 .
  10. Maybe Segmen ini akan ada hadiah untuk sesiapa yang followernya meningkat dengan banyak ...

Happy blog-walking everyone !!

Comments

Blackswan said…
Looks like fun! Have a good week :)
Unknown said…
Yeah just to support other blogger friend :-)
Misya said…
Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)
Unknown said…
tq join...rajin2 promote eh...klu follower naik mendadak insyaAllah ada hadiah...hehehee..gud luck
Unknown said…
No problem it's just to show my support to you :-)
Unknown said…
singgah dri segmen yg sama follow sini :)

http://dayahsanif.blogspot.com/2012/10/segmen-jon-blogwalking-sampai-pengsan.html
Unknown said…
Ok Bell thanks will visit yours too..
Amalia said…
http://leyacasandra.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html
Unknown said…
Amalia thanks for following will do the same too and happy blog-walking :)
Lady like said…
hi,sy dri segmen ys sma..follow cni..

http://imvenessajane.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html
Unknown said…
Hi Venessa Jane thank you for following here and will visit you soon.
Aqilah said…
Saya pun join segmen ni juga. Tolong sokong yaaa. :)
Done follow you. Hihi. ^^

http://thefairfight.blogspot.com/2012/10/segmen-1-jom-blogwalking-sampai-pengsan.html
Unknown said…
Hi Aqilah Rezali thank you for following me. I am done following you too :)
A said…
Ffira join jugak . Gud luck :)

http://athiffira.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html
Unknown said…
Ffira all the best to you too :)
Nisa Shahrien said…
jalan jalan sini!!!

http://menaipdipapankunci.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html
Unknown said…
Hi Nisa thanks for dropping by here will visit yours soon :)
Anonymous said…
It's an remarkable piece of writing in support of all the internet visitors; they
will get benefit from it I am sure.

My blog - elenora stancheva

Popular posts from this blog

RUMAH RAKIT TO' WAN KG TELUK NIPAH, PULAU INDAH

Di bawah jenama Rumah Rakit To' Wan yang berada di jeti pengkalan nelayan Kampung Teluk Nipah Pulau Indah, pemilik mempunyai 3 buah unit rumah rakit yang beroperasi. Jom kami kongsi kan dengan anda maklumat Rumah Rakit To' Wan yang pertama iaitu Rakit Ania. RAKIT ANIA Rakit Ania merupakan rumah rakit pertama yang dibina dan beroperasi hingga sekarang. Kapasiti muatan bermula 10 hingga  15 orang pemancing pada satu sesi. Terdapat dua pakej yang ditawarkan kepada para pemancing. Pakej A kadar sewa yang dikenakan adalah sebanyak RM300 untuk satu rakit dan ianya adalah pakej privasi di mana tidak akan bercampur dengan pemancing lain dan hanya available pada hujung minggu hari Sabtu & Ahad.  Manakala pakej B hanya available pada hari biasa bermula Isnin hingga jumaat. Kadar sewa yang dikenakan adalah RM30/rakit. Pakej ini anda akan bercampur dengan pemancing lain dengan erti kata lain tiada privasi.  BILIK TIDUR / ISTIREHAT Rakit Ania dilengkapi dengan kemudaha

ZYRA ROXX : FOLLOWER DATANG BERTUBI-TUBI

Banner This is part of my contribution to my blogger friend ! Syarat utama : a) Buat entry bertajuk ' Zyraroxx : Follower datang bertubi-tubi ' b) Letak banner diatas pada entry korang c) Letak bilangan Follower korang masa sebelum join segmen nie d) Letak link entry korang bawah entry  INI e) Follow blog  Zyraroxx  dan buah hatinya  Shawn f) Like Page beliau di  SINI g) Jemput follow dan terjah semua blogger yang join di  SINI Jumlah follower My Littlewing sebelum join segmen nie : 269 Tarikh tutup : 30/9/2012 Tag : hasnulyakin.blogspot.com http://syarliz.blogspot.com dianateo-dt.blogspot.com www.meitzeu.com cutebun.blogspot.com P/S Let's support each other !

Hari Pembukaan Kolam Pancing Afprow Saujana Utama

Sabtu lepas bersamaan 14 Disember 2019 telah berlangsung hari pembukaan secara rasmi "Kolam Pancing Afprow" kepada orang ramai. Kolam Pancing Afprow terletak di Saujana Utama Sungai Buloh, Selangor.