Skip to main content

MALAM SAMBUTAN ULANGTAHUN MAJALAH AROMAPintu masuk ke Rumah Tamu Datin Halijah 
Sebelum bercerita lanjut mengenai sambutan ulang tahun kedua majalah aroma, terlebih dahulu saya ingin kongsikan sedikit informasi berkaitan majalah aroma dengan pembaca. Majalah AROMA merupakan sebuah majalah masakan di bawah penerbitan Suri Media Sdn Bhd yang kini telah memasuki tahun kedua di pasaran. 


Backdrop majlis ulang tahun  Majalah Aroma 
Sepanjang tempoh penerbitannya, majalah AROMA sentiasa menghidangkan yang terbaik dan melakukan pelbagai transformasi dari semasa ke semasa bagi memenuhi kepuasan pembaca setia majalah AROMA.

Majlis ulang tahun kedua majalah AROMA telah dirasmikan oleh Dato Ainun Khariyah bt Hj Abas, Ketua Umno Wanita Bahagian Pasir Salak
Justeru itu, majlis ini diadakan sebagai tanda kesyukuran dan menghargai ramai pihak yang telah sudi bekerjasama sepanjang penerbitan majalah AROMA. Tidak lupa juga tanda terima kasih kepada krew AROMA yang sentiasa berusaha sedaya upaya untuk meletakkan majalah ini seiring dengan majalah lain dan mampu bersaing di pasaran.

Chef Dato' Ismail Ahmad menurunkan tandatangan beliau sebagai tanda sokongan kepada majalah AROMA
Chef Dato' Ismail, Dato Roy Azman, Edito Aroma Siti dan para artis bersama memotong kek ulang tahun 
suasana majlis ulang tahun majalah AROMA ~ meriah sekali
Tetamu dijemput untuk menjamu selera 

Media dan kaunter pendaftaran serta pemberian goodie bags
Hamper dan hadiah kepada pemenang yang bertuah


Persembahan dari artis Izlyn ~ thanks 
Team Majalah AROMA
Tujuan majlis ulang tahun ini diadakan adalah untuk mewar-warkan kemunculan majalah ini secara rasminya kepada umum dan khasnya kepada peminat-peminat yang suka kan bidang masakan. Setelah berada di pasaran selama dua tahun, sambutan yang diterima adalah amat memberangsangkan. Semoga dengan pelancaran ini, AROMA akan lebih dikenali dan akan mempunyai pengikutnya yang tersendiri.

Majlis ini berlangsung secara santai dengan elemen tradisional berkonsepkan budaya masyarakat melayu dengan turut menampilkan artis undangan untuk persembahan nyanyian sambil menghiburkan tetamu yang hadir pada malam itu.

Bersempena dengan majlis ini, pelbagai acara pertandingan turut diadakan seperti pertandingan mengukir buah dan sayuran, dekorasi kek buttercream dan pertandingan pulut kuning. Di samping itu acara cabutan bertuah juga diadakan yang menawarkan pelbagai hadiah menarik. Dan yang paling menarik lagi hadiah khas bagi kategori pakaian tercantik yang mengikut tema majlis juga akan disampaikan kepada tetamu yang bertuah. 

Untuk melihat lebih banyak gambar sempena majlis ulang tahun kedua majalah AROMA ini, sila layari laman Facebook Aroma di http://www.facebook.com/majalaharoma. Terdapat pelbagai info menarik yang dapat dikongsikan bersama membaca di sana dan jangan lupa untuk LIKE facebook majalah AROMA juga. 

Di kesempatan ini juga saya bagi pihak majalah AROMA ingin mengucapkan sekalung penghargaan kepada Rumah Tamu Datin Halijah kerana sudi menjadi penaja lokasi majlis ini. Tidak lupa juga kepada penaja-penaja lain yang sudi memberikan kerjasama dan sokongan padu kepada majalah AROMA. Tahniah diucapkan kepada semua para pemenang pada malam tersebut , semoga kita akan bertemu dan bekerjasama lagi di masa yang akan datang.

* Photo credit to : Unit Photo SMSB *

Majalah AROMA 
Sedap! Segar! Sihat!

Comments

cha said…
ala gambar cantik cantikla. btw thanks for the great night kak tina and aroma team :)
Unknown said…
Cha akak pon amik pic nih dari unit photo aroma akak mana ada masa amik pic malam tu.....akak pon nak ucapkan terima kasih sebab sudi datang memeriahkan lagi majlis nasib baik dapat hadiah kan :)
Unknown said…
Meitzeu Merry Christmas to you too...and happy new year 2013 !
moga majalah AROMA semakin hari semakin maju :)
Unknown said…
Terima kasih Aida :)

Popular posts from this blog

RUMAH RAKIT TO' WAN KG TELUK NIPAH, PULAU INDAH

Di bawah jenama Rumah Rakit To' Wan yang berada di jeti pengkalan nelayan Kampung Teluk Nipah Pulau Indah, pemilik mempunyai 3 buah unit rumah rakit yang beroperasi. Jom kami kongsi kan dengan anda maklumat Rumah Rakit To' Wan yang pertama iaitu Rakit Ania. RAKIT ANIA Rakit Ania merupakan rumah rakit pertama yang dibina dan beroperasi hingga sekarang. Kapasiti muatan bermula 10 hingga  15 orang pemancing pada satu sesi. Terdapat dua pakej yang ditawarkan kepada para pemancing. Pakej A kadar sewa yang dikenakan adalah sebanyak RM300 untuk satu rakit dan ianya adalah pakej privasi di mana tidak akan bercampur dengan pemancing lain dan hanya available pada hujung minggu hari Sabtu & Ahad.  Manakala pakej B hanya available pada hari biasa bermula Isnin hingga jumaat. Kadar sewa yang dikenakan adalah RM30/rakit. Pakej ini anda akan bercampur dengan pemancing lain dengan erti kata lain tiada privasi.  BILIK TIDUR / ISTIREHAT Rakit Ania dilengkapi dengan kemudaha

ZYRA ROXX : FOLLOWER DATANG BERTUBI-TUBI

Banner This is part of my contribution to my blogger friend ! Syarat utama : a) Buat entry bertajuk ' Zyraroxx : Follower datang bertubi-tubi ' b) Letak banner diatas pada entry korang c) Letak bilangan Follower korang masa sebelum join segmen nie d) Letak link entry korang bawah entry  INI e) Follow blog  Zyraroxx  dan buah hatinya  Shawn f) Like Page beliau di  SINI g) Jemput follow dan terjah semua blogger yang join di  SINI Jumlah follower My Littlewing sebelum join segmen nie : 269 Tarikh tutup : 30/9/2012 Tag : hasnulyakin.blogspot.com http://syarliz.blogspot.com dianateo-dt.blogspot.com www.meitzeu.com cutebun.blogspot.com P/S Let's support each other !

Hari Pembukaan Kolam Pancing Afprow Saujana Utama

Sabtu lepas bersamaan 14 Disember 2019 telah berlangsung hari pembukaan secara rasmi "Kolam Pancing Afprow" kepada orang ramai. Kolam Pancing Afprow terletak di Saujana Utama Sungai Buloh, Selangor.