Skip to main content

2ND TASTE FULLY FOOD & BEVERAGE EXPO 2013

Exhibitors and visitors
Due to the overwhelming responses received from public visitors who visited last year 1st Taste Fully Food & Beverage Expo 2011 at PWTC. Year 2012, Lanceford Exhibitions (M) Sdn Bhd is bringing more brand new exhibitors, more games and free gifts and even more excitement ! Meanwhile, exhibitor is also bringing more overseas exhibitors and making Taste Fully moving towards International exhibition platform.


Cooking Demo by Chef Marina Mustafa
Organizer has set up a few special pavillions for "Korean Street Food" and "Thai Street Food" for spicy lovers. Healthy food lovers would not missed out to drop by at the "Organic Food Area". There are approximately 300 booths in total which include more participating to try out delicious food from various countries i.e Taiwan, Korea, Thailand, Indonesia, Turkey, Saudi Arabia, and Hong Kong & China too.

Apart of dishes free tasting, most of the exhibitors are giving 3-day special discount, there are even discounts up to 80%. Not to forget the organizer still maintain the "RM1 per item" special promotion. A series of events will be presented in 3-day expo with various fascinating activities such as celebrity chef cooking demonstrations, creative cooking contest, children's coloring competition, 'tehtarik' competition, big eaters contest with guaranteed fun for everyone. This 3-day expo is free admission with 10,000 exquisite goodies bags which consist of plenty of exhibitors sponsored products to be given out in this 3-day expo !

Please visit their website http://www.tastefully.com.my or 'Like' their Facebook Page : Taste Fully Food & Beverage Expo. And for more images of the food expo please visit my Facebook page here

Comments

kalau pergi expo makanan nie.. mesti best sebab segala makanan dipamerkan dan paling penting semua makanan dapat rasa.. hehe.
The Guy said…
Oh an expo about food! It sounds yummy and a great place to go, especially at only 1RMB a time!
Unknown said…
Aida memang best tips kalau nak pegi expo makanan sila kosongkan perut anda :).....macam2 makanan yang boleh kita rasa during pesta makanan tu
Unknown said…
The Guy~it is yummy a lot of delicacies and food product you can taste it on your mouth :)

Popular posts from this blog

RUMAH RAKIT TO' WAN KG TELUK NIPAH, PULAU INDAH

Di bawah jenama Rumah Rakit To' Wan yang berada di jeti pengkalan nelayan Kampung Teluk Nipah Pulau Indah, pemilik mempunyai 3 buah unit rumah rakit yang beroperasi. Jom kami kongsi kan dengan anda maklumat Rumah Rakit To' Wan yang pertama iaitu Rakit Ania. RAKIT ANIA Rakit Ania merupakan rumah rakit pertama yang dibina dan beroperasi hingga sekarang. Kapasiti muatan bermula 10 hingga  15 orang pemancing pada satu sesi. Terdapat dua pakej yang ditawarkan kepada para pemancing. Pakej A kadar sewa yang dikenakan adalah sebanyak RM300 untuk satu rakit dan ianya adalah pakej privasi di mana tidak akan bercampur dengan pemancing lain dan hanya available pada hujung minggu hari Sabtu & Ahad.  Manakala pakej B hanya available pada hari biasa bermula Isnin hingga jumaat. Kadar sewa yang dikenakan adalah RM30/rakit. Pakej ini anda akan bercampur dengan pemancing lain dengan erti kata lain tiada privasi.  BILIK TIDUR / ISTIREHAT Rakit Ania dilengkapi dengan kemudaha

ZYRA ROXX : FOLLOWER DATANG BERTUBI-TUBI

Banner This is part of my contribution to my blogger friend ! Syarat utama : a) Buat entry bertajuk ' Zyraroxx : Follower datang bertubi-tubi ' b) Letak banner diatas pada entry korang c) Letak bilangan Follower korang masa sebelum join segmen nie d) Letak link entry korang bawah entry  INI e) Follow blog  Zyraroxx  dan buah hatinya  Shawn f) Like Page beliau di  SINI g) Jemput follow dan terjah semua blogger yang join di  SINI Jumlah follower My Littlewing sebelum join segmen nie : 269 Tarikh tutup : 30/9/2012 Tag : hasnulyakin.blogspot.com http://syarliz.blogspot.com dianateo-dt.blogspot.com www.meitzeu.com cutebun.blogspot.com P/S Let's support each other !

PERHENTIAN ISLAND VACATION TRIP 2011

Salam|Namastee|Good Day| It's been 1 week I have leaved Perhentian Island............I extremely missing the island, missing the blue sandy water and the wonderful memories with wonderful people around me.....:-( I wish I can go back again perhaps next year. Anyway to my dearest Zaffira here I come to share my Perhentian Island trip plus wonderful pictures for you to see. I went to Perhentian Island in Terengganu on 14 - 16 May 2011, 2D2N within budget RM420 all in. We leaved KL on Saturday night (13th May) at 10.30 pm from KL Sentral by AGAG Tour & Travel bus (chartered). The journey roughly 7 to 8 hours to reach to Kuala Besut Jetty in Terangganu. Due to some technical problem during the journey we delay 2 hours and end up we reached Kuala Besut jetty at 9.30 am in the morning instead of 6 am (this is the correct estimated time we supposed to be there ) anyway that is not the big issue as long as we reach safely to our destinations. We had our morning