Skip to main content

KARNIVAL NEW YEAR COUNTDOWN TELUK BATIK 2014


Dijemput semua warga Perak datang beramai-ramai ke Teluk Batik bermula 28hb Disember sehingga 1 Januari 2014 sempena menyambut tahun baru 2014 yang akan berlangsung di Dataran Teluk Batik. Ajak kawan-kawan dan saudara mara sama-sama memeriahkan lagi karnival ini kerana pelbagai aktiviti yang menarik telah disediakan oleh pihak penganjur khas untuk para pengunjung sama ada dalam negeri Perak mahu pun pengunjung luar.

Pelbagai pameran jualan akan dibuka bagi membuka peluang kepada peniaga dan usahawan tempatan untuk mempromosi barangan dan produk yang diniagakan. Pertandingan seperti mewarna juga disediakan untuk kanak-kanak sempena menyambut tahun baru 2014 di samping memberi peluang kepada generasi muda ini menonjolkan bakat mereka serta mengeratkan lagi silaturahim di antara peserta yang mengambil bahagian.
Selain itu pertandingan seperti karaoke , pertandingan sukan rakyat dan persembahan artis jemputan juga akan dimuatkan sebagai pengisian acara bagi memantap dan memeriahkan lagi bahang sambutan tahun baru. Dan acara yang paling kemuncak adalah pertunjukan bunga api yang akan diadakan tempat pada jan 12 malam 31 Disember 2013 yang sekaligus penamat pada tahun 2013. 

Sekiranya ada peniaga atau usahawan yang berminat untuk menyewa tapak berniaga boleh berhubung terus kepada nama-nama yang tertera seperti di atas. Tapak sewaan untuk berniaga masih lagi dibuka sehingga ke satu tarikh yang akan diberitahu kelak.

Akhir sekali jangan lupa ajak kawan-kawan, saudara mara dan orang tersayang datang beramai-ramai berkunjung ke Dataran Teluk Batik untuk sama-sama memeriahkan lagi karnival tahun baru ini. Jumpa anda semua di sana ya...

Comments

Popular posts from this blog

RUMAH RAKIT TO' WAN KG TELUK NIPAH, PULAU INDAH

Di bawah jenama Rumah Rakit To' Wan yang berada di jeti pengkalan nelayan Kampung Teluk Nipah Pulau Indah, pemilik mempunyai 3 buah unit rumah rakit yang beroperasi. Jom kami kongsi kan dengan anda maklumat Rumah Rakit To' Wan yang pertama iaitu Rakit Ania. RAKIT ANIA Rakit Ania merupakan rumah rakit pertama yang dibina dan beroperasi hingga sekarang. Kapasiti muatan bermula 10 hingga  15 orang pemancing pada satu sesi. Terdapat dua pakej yang ditawarkan kepada para pemancing. Pakej A kadar sewa yang dikenakan adalah sebanyak RM300 untuk satu rakit dan ianya adalah pakej privasi di mana tidak akan bercampur dengan pemancing lain dan hanya available pada hujung minggu hari Sabtu & Ahad.  Manakala pakej B hanya available pada hari biasa bermula Isnin hingga jumaat. Kadar sewa yang dikenakan adalah RM30/rakit. Pakej ini anda akan bercampur dengan pemancing lain dengan erti kata lain tiada privasi.  BILIK TIDUR / ISTIREHAT Rakit Ania dilengkapi dengan kemudaha

ZYRA ROXX : FOLLOWER DATANG BERTUBI-TUBI

Banner This is part of my contribution to my blogger friend ! Syarat utama : a) Buat entry bertajuk ' Zyraroxx : Follower datang bertubi-tubi ' b) Letak banner diatas pada entry korang c) Letak bilangan Follower korang masa sebelum join segmen nie d) Letak link entry korang bawah entry  INI e) Follow blog  Zyraroxx  dan buah hatinya  Shawn f) Like Page beliau di  SINI g) Jemput follow dan terjah semua blogger yang join di  SINI Jumlah follower My Littlewing sebelum join segmen nie : 269 Tarikh tutup : 30/9/2012 Tag : hasnulyakin.blogspot.com http://syarliz.blogspot.com dianateo-dt.blogspot.com www.meitzeu.com cutebun.blogspot.com P/S Let's support each other !

MOST FAMOUS YOUNG MALAYSIA BLOGGERS

Do check it out their websites and find out yourself who are this people and how they became top ! 1. Lyssa Faizureen (  http://www.lyssasecret.com/  ) - 51,519 followers 2. Fatin Liyana (  http://honeykoyuki.blogspot.com/  ) -42,476 followers 3. Hanis Zalikha (  http://inibelogsaya.blogspot.com/  ) -38,472 followers 4. Maria Elena (  http://peliks.blogspot.com/  ) -30,849 followers 5. Zack Zukhairi (  http://zackzukhairi.blogspot.com/  ) -26,343 followers 6. Cik epal (  http://cikepal06.blogspot.com/  ) - 26,297 followers 7. Irine Nadia Marcello (  http://irinenadia.blogspot.com/  ) -24,952 followers 8. Elia (  http://jejariruncing.blogspot.com/  ) -24,111 followers 9. Yuyu Zulaikha (  http://kupukupukecik.blogspot.com  ) - 19,039 followers Next chapter I will furnish you more websites and blogger link for you to explore and  blog sphere. CHeers and happy weekend.