Skip to main content

OMG FEST! CRAZY RAYA SALE PART 2 KEMBALI LAGI !!!
OMGFEST! KEMBALI MENYENGAT SEMPENA AIDIL ADHA

OMGFest! kembali lagi dengan tema OMGFest! Crazy Raya Sale – Part 2 yang akan diadakan di Dewan Raja Muda Musa, Kompleks Belia & Kebudayaan Selangor, Seksyen 7 Shah Alam, Selangor pada hari Ahad, 28 September 2014 bermula pada pukul 10 pagi hingga 9 malam. 

Sempena menyambut ketibaan hari raya aidiladha, penganjur OMGFest! akan menghimpunkan lebih 200 peniaga-peniaga atas talian dengan produk-produk serta trend terkini merangkumi aksesori , tas tangan, fesyen muslimah, kasut, kosmetik hinggalah ke produk makanan dengan harga runtuh sehingga 90%. 
Hanya satu hari jualan besar-besaran ini yang juga akan menghimpunkan lebih 20 orang artis/selebriti terkenal tanah air seperti Afdlin Shauki, Mawar Rashid, Zur Eda, Bienda, Catriona Ross, Aida Rahim, Aida Aris, Noorshila Amin, Arja Lee, Saida & Saerah, Nadia Mustafa dan ramai lagi yang akan memeriahkan lagi acara OMGFest! kali ini. Masih mengekalkan elemen berbelanja sambil menderma, kali ini OMGFest! bersama Muslim Care, Youth Change Movement Malaysia (YCM Malaysia) serta Appslippers Pioneer sebagai rakan digital media akan mengadakan pertunjukkan fesyen inspirasi dari bumi Gaza yang bertemakan “Gaza Fashion Expression” dimana akan menampilkan 18 rekaan ekslusif daripada Madiha Souk. Selain dari pertunjukkan fesyen dan pelbagai aktiviti pentas, terdapat juga kawasan permainan istana angin yang akan disediakan khas untuk kanak-kanak bermain sementara ibu bapa mereka membeli belah.

Menurut Pengarah Urusan OMGFest Ventures, Lieza Baharum, sasaran utama acara ini adalah
bukan sekadar mendekatkan usahawan-usahawan atas talian dengan pembeli sahaja tetapi juga sebagai platform untuk mereka melebarkan rangkaian perniagaan mereka melalui “Business Matching” yang kami anjurkan dimana mereka dapat mempelajari kaedah pengawasan kewangan yang membantu mereka untuk menstabilkan perniagaan dari segi pemilihan harga yang bersesuaian dengan produk hingga ke budget pemasaran yang ideal tanpa memerlukan latar belakang kewangan atau pemasaran.

OMGFest! yang diambil dari singkatan “Oh Must Go Festival” juga akan berada di beberapa
bandar utama bermula di Johor Bahru, Pulau Pinang, Kelantan,Terengganu dan akan berakhir di Kuala Lumpur untuk mempromosikan acara ini. Bagi mereka yang berminat untuk turut serta di dalam acara ini boleh menghubungi pihak OMGFest Ventures di talian 011-2626 1656 (Daz) / 019-279 6275 (Liza) 012-282 5015 (Tina)  atau email kepada enquiry@omgfest.my. Untuk keterangan lanjut boleh layari laman sesawang www.omgfest.my

Comments

Popular posts from this blog

RUMAH RAKIT TO' WAN KG TELUK NIPAH, PULAU INDAH

Di bawah jenama Rumah Rakit To' Wan yang berada di jeti pengkalan nelayan Kampung Teluk Nipah Pulau Indah, pemilik mempunyai 3 buah unit rumah rakit yang beroperasi. Jom kami kongsi kan dengan anda maklumat Rumah Rakit To' Wan yang pertama iaitu Rakit Ania. RAKIT ANIA Rakit Ania merupakan rumah rakit pertama yang dibina dan beroperasi hingga sekarang. Kapasiti muatan bermula 10 hingga  15 orang pemancing pada satu sesi. Terdapat dua pakej yang ditawarkan kepada para pemancing. Pakej A kadar sewa yang dikenakan adalah sebanyak RM300 untuk satu rakit dan ianya adalah pakej privasi di mana tidak akan bercampur dengan pemancing lain dan hanya available pada hujung minggu hari Sabtu & Ahad.  Manakala pakej B hanya available pada hari biasa bermula Isnin hingga jumaat. Kadar sewa yang dikenakan adalah RM30/rakit. Pakej ini anda akan bercampur dengan pemancing lain dengan erti kata lain tiada privasi.  BILIK TIDUR / ISTIREHAT Rakit Ania dilengkapi dengan kemudaha

ZYRA ROXX : FOLLOWER DATANG BERTUBI-TUBI

Banner This is part of my contribution to my blogger friend ! Syarat utama : a) Buat entry bertajuk ' Zyraroxx : Follower datang bertubi-tubi ' b) Letak banner diatas pada entry korang c) Letak bilangan Follower korang masa sebelum join segmen nie d) Letak link entry korang bawah entry  INI e) Follow blog  Zyraroxx  dan buah hatinya  Shawn f) Like Page beliau di  SINI g) Jemput follow dan terjah semua blogger yang join di  SINI Jumlah follower My Littlewing sebelum join segmen nie : 269 Tarikh tutup : 30/9/2012 Tag : hasnulyakin.blogspot.com http://syarliz.blogspot.com dianateo-dt.blogspot.com www.meitzeu.com cutebun.blogspot.com P/S Let's support each other !

PERHENTIAN ISLAND VACATION TRIP 2011

Salam|Namastee|Good Day| It's been 1 week I have leaved Perhentian Island............I extremely missing the island, missing the blue sandy water and the wonderful memories with wonderful people around me.....:-( I wish I can go back again perhaps next year. Anyway to my dearest Zaffira here I come to share my Perhentian Island trip plus wonderful pictures for you to see. I went to Perhentian Island in Terengganu on 14 - 16 May 2011, 2D2N within budget RM420 all in. We leaved KL on Saturday night (13th May) at 10.30 pm from KL Sentral by AGAG Tour & Travel bus (chartered). The journey roughly 7 to 8 hours to reach to Kuala Besut Jetty in Terangganu. Due to some technical problem during the journey we delay 2 hours and end up we reached Kuala Besut jetty at 9.30 am in the morning instead of 6 am (this is the correct estimated time we supposed to be there ) anyway that is not the big issue as long as we reach safely to our destinations. We had our morning