Saturday, 1 November 2014

KLEBANG FOOD FIESTA 2014 | DATARAN 1 MALAYSIA PANTAI KLEBANG,MELAKA

Orang Melaka Jom datang ke pesta makanan pantai Klebang !!


My Media Event dan Me&U Creative selaku penganjur telah bersepakat untuk berkerjasama bagi menganjurkan pesta makan yang berprestij ini. Malah ianya telah mendapat sokongan penuh daripada Bahagian Promosi Pelancongan Melaka (BPP) dan Japerun Klebang. Dan dijangka akan ramai lagi agensi kerajaan dan swasta yang akan turut serta menjayakan pesta ini.

Klebang Food Fiesta 2014 ini akan berlansunga pada 28 - 30 Nov 2014 bermula pada pukul 8 pagi sehingga 10 malam di dataran 1 Malaysia pantai Klebang. Sasaran pengunjung adalah sebanyak 100,000 orang selama 3 hari berturu-turut.Pelbagai aktiviti menarik dan program yang interaktif telah disediakn oleh penganjur buat pengunjung yang datang memeriahkan pesta makanan ini. Antaranya adalah seperti berikut :
* Pameran agensi kerajaan & swasta * Booth jualan * Flea market * Demo masakan selebriti chef * Pertandingan masak - lauk pauk & kuih muih * Pertandingan karoke pantai * Karaoke santai * Soopa doopa * Giant bubble * Cabaran teh tarik F&N * Cabaran fotografi -lanskap,potret & makanan * Dekorasi kek * Pertandingan siapa kuat makan * Pertunjukan busana tradisional -melayu,cina,india,chetti,baba,portugis * Persembahan artis * Permainan tradisional * Persembahan kesenian & kebudayaan * Pertandingan mewarna dan melukis 
* Senamrobik Khas untuk peniaga di luar sana yang berminat untuk berniaga selama 3 hari sangat dialu-alukan. Malah pihak penganjur juga mengalu-alukan mana-mana pihak syarikat atau individu yang ingin menjadi main sponsor atau penaja boleh berhubung terus dengan Cik Tina di talian 012-2825015 atau whatsapp untuk sebarang pertanyaan dan info lanjut.1 comment:

Kemasan Makanan said...

Kunjungan balik yah ke Kemasan Makanan.
Jika minat untuk memesan kunjungan balik ke http://www.greenpack.co.id/