Skip to main content

PRINCESS MUSLIMAH SPA SANDAKAN
Bersiaran dan membuat liputan di salah sebuah spa muslimah yang terkenal di bandar Sandakan Princess Muslimah Spa Sandakan yang berlokasi di Bandar Indah dalam happy mart.
Beroperasi pada jam 10 pagi hingga 5 petang setiap Isnin hingga jumaat. Manakala pada Sabtu dan Ahad spa akan dibuka pada jam 10.30 pagi hingga jam 4 petang. Sepanjang bulan ramadhan masa operasi bermula pada jam 10.30 pagi sehingga jam 4 petang pada setiap hari.
Lokasi yang sangat strategik mudah dilihat dan dikunjungi. Macam² khidmat yang ditawarkan di spa ini seperti refreshing facial, body massage, pedicure dan manicure, ada sauna herba untuk buang angin dan macam² ada di spa ini.


Admin memilih untuk mencuba 'La Soul Facial Totok' kerana tertarik dengan keunikan nama tersebut dan perasaan ingin tahu bagaimana urutan dibuat. Totok tu bahasa jawa maksudnya ketukan yang disesuaikan dengan urutan secara lembut.


Secara keseluruhannya dari segi servis yang ditawarkan memang terbaik tambah² lagi harga yang dikenakan kepada pelanggan juga berpatutan kira harga mampu bayar. Keadaan persekitaran spa itu sendiri sangat unik dan cute lebih² lagi bila owner spa memilih interior dalaman barangan 'Hello Kitty' sebagai penghias. Lihat saja bedsheet katil juga daripada hello kitty simple namun nampak stylish.Highly recommendation kepada ladies dan wanita² sekitar Sandakan korang memang patut datang dan merasai sentuhan berbisa daripada owner mahu pun team spa ini. Selain menawarkan perkhidmatan urutan dan facial, pemilik spa sendiri merupakan stokis bagi produk La Soul. Jadi pada yang berminat dan ingin mencuba produk tersebut boleh dapatkan di spa ini sementara ada harga promosi ditawarkan.


Last but not least, owner spa ini memang cantiks uols 😋. Kulit licin putih gebu mulus haih korang memang patut datang dan tanya apa rahsia kecantikan kulit beliau. Jangan risau sebab owner spa nih sangat peramah melayan setiap pelanggan yang datang.
Terima kasih diucapkan kepada pemilik puan Nana kerana sudi melayan team kami semasa membuat liputan. Semoga perniagaan spa semakin maju dan berkembang selepas ini dan menambah lagi satu cawangan baru di masa hadapan. Kepada yang ingin datang dan membuat temu janji boleh berhubung terus di talian 011-8420304 atau follow FB: Princess Muslimah Spa Sandakan

Comments

Popular posts from this blog

RUMAH RAKIT TO' WAN KG TELUK NIPAH, PULAU INDAH

Di bawah jenama Rumah Rakit To' Wan yang berada di jeti pengkalan nelayan Kampung Teluk Nipah Pulau Indah, pemilik mempunyai 3 buah unit rumah rakit yang beroperasi. Jom kami kongsi kan dengan anda maklumat Rumah Rakit To' Wan yang pertama iaitu Rakit Ania. RAKIT ANIA Rakit Ania merupakan rumah rakit pertama yang dibina dan beroperasi hingga sekarang. Kapasiti muatan bermula 10 hingga  15 orang pemancing pada satu sesi. Terdapat dua pakej yang ditawarkan kepada para pemancing. Pakej A kadar sewa yang dikenakan adalah sebanyak RM300 untuk satu rakit dan ianya adalah pakej privasi di mana tidak akan bercampur dengan pemancing lain dan hanya available pada hujung minggu hari Sabtu & Ahad.  Manakala pakej B hanya available pada hari biasa bermula Isnin hingga jumaat. Kadar sewa yang dikenakan adalah RM30/rakit. Pakej ini anda akan bercampur dengan pemancing lain dengan erti kata lain tiada privasi.  BILIK TIDUR / ISTIREHAT Rakit Ania dilengkapi dengan kemudaha

ZYRA ROXX : FOLLOWER DATANG BERTUBI-TUBI

Banner This is part of my contribution to my blogger friend ! Syarat utama : a) Buat entry bertajuk ' Zyraroxx : Follower datang bertubi-tubi ' b) Letak banner diatas pada entry korang c) Letak bilangan Follower korang masa sebelum join segmen nie d) Letak link entry korang bawah entry  INI e) Follow blog  Zyraroxx  dan buah hatinya  Shawn f) Like Page beliau di  SINI g) Jemput follow dan terjah semua blogger yang join di  SINI Jumlah follower My Littlewing sebelum join segmen nie : 269 Tarikh tutup : 30/9/2012 Tag : hasnulyakin.blogspot.com http://syarliz.blogspot.com dianateo-dt.blogspot.com www.meitzeu.com cutebun.blogspot.com P/S Let's support each other !

PERHENTIAN ISLAND VACATION TRIP 2011

Salam|Namastee|Good Day| It's been 1 week I have leaved Perhentian Island............I extremely missing the island, missing the blue sandy water and the wonderful memories with wonderful people around me.....:-( I wish I can go back again perhaps next year. Anyway to my dearest Zaffira here I come to share my Perhentian Island trip plus wonderful pictures for you to see. I went to Perhentian Island in Terengganu on 14 - 16 May 2011, 2D2N within budget RM420 all in. We leaved KL on Saturday night (13th May) at 10.30 pm from KL Sentral by AGAG Tour & Travel bus (chartered). The journey roughly 7 to 8 hours to reach to Kuala Besut Jetty in Terangganu. Due to some technical problem during the journey we delay 2 hours and end up we reached Kuala Besut jetty at 9.30 am in the morning instead of 6 am (this is the correct estimated time we supposed to be there ) anyway that is not the big issue as long as we reach safely to our destinations. We had our morning