Saturday, 17 June 2017

PRINCESS MUSLIMAH SPA SANDAKAN
Bersiaran dan membuat liputan di salah sebuah spa muslimah yang terkenal di bandar Sandakan Princess Muslimah Spa Sandakan yang berlokasi di Bandar Indah dalam happy mart.
Beroperasi pada jam 10 pagi hingga 5 petang setiap Isnin hingga jumaat. Manakala pada Sabtu dan Ahad spa akan dibuka pada jam 10.30 pagi hingga jam 4 petang. Sepanjang bulan ramadhan masa operasi bermula pada jam 10.30 pagi sehingga jam 4 petang pada setiap hari.
Lokasi yang sangat strategik mudah dilihat dan dikunjungi. Macam² khidmat yang ditawarkan di spa ini seperti refreshing facial, body massage, pedicure dan manicure, ada sauna herba untuk buang angin dan macam² ada di spa ini.


Admin memilih untuk mencuba 'La Soul Facial Totok' kerana tertarik dengan keunikan nama tersebut dan perasaan ingin tahu bagaimana urutan dibuat. Totok tu bahasa jawa maksudnya ketukan yang disesuaikan dengan urutan secara lembut.


Secara keseluruhannya dari segi servis yang ditawarkan memang terbaik tambah² lagi harga yang dikenakan kepada pelanggan juga berpatutan kira harga mampu bayar. Keadaan persekitaran spa itu sendiri sangat unik dan cute lebih² lagi bila owner spa memilih interior dalaman barangan 'Hello Kitty' sebagai penghias. Lihat saja bedsheet katil juga daripada hello kitty simple namun nampak stylish.Highly recommendation kepada ladies dan wanita² sekitar Sandakan korang memang patut datang dan merasai sentuhan berbisa daripada owner mahu pun team spa ini. Selain menawarkan perkhidmatan urutan dan facial, pemilik spa sendiri merupakan stokis bagi produk La Soul. Jadi pada yang berminat dan ingin mencuba produk tersebut boleh dapatkan di spa ini sementara ada harga promosi ditawarkan.


Last but not least, owner spa ini memang cantiks uols 😋. Kulit licin putih gebu mulus haih korang memang patut datang dan tanya apa rahsia kecantikan kulit beliau. Jangan risau sebab owner spa nih sangat peramah melayan setiap pelanggan yang datang.
Terima kasih diucapkan kepada pemilik puan Nana kerana sudi melayan team kami semasa membuat liputan. Semoga perniagaan spa semakin maju dan berkembang selepas ini dan menambah lagi satu cawangan baru di masa hadapan. Kepada yang ingin datang dan membuat temu janji boleh berhubung terus di talian 011-8420304 atau follow FB: Princess Muslimah Spa Sandakan

No comments: