Skip to main content

GARAM CAFE @ PRIMA WALK PUCHONG



Min nih kalau bab makan memang no 1 tambah² kalau dengar nama tempat tu pelik² atau unik sikit mula la gatal nak try. Mangsa review kali ini di @garamcafe Primawalk Puchong Prima. So min order signature dish macam biasa la mana² melantak pun minta yang special punya.

So tauke cafe bagi rasa curry puff walau pun nampak biasa² tp I tell u nah orang Sabah cakap 'Sadap Bah' bukan tu je harga pun murah 4 ketul RM3 je okay! Totilas chicken wrapped crispy dia pun meletops kau! Tak puas dengan totilas kena jamu lagi chicken chop yang mana sauce dia original recipe hasil air tangan owner cafe sendiri baq ang. Semua dah balun tekak pun minta la dibasah so Sabah Tea jadi pilihan rasa dia macam pearl tea kat chatime tu...memang terbaik. 

Crsipy Curry Puff


Bukan setakat makan dan minum je ada kat @garamcafe nih, barangan dan produk made by Sabahan pun ada dijual seperti Kopi Tenom, Sabah Tea, Kuih Cincin, Amplang, Butang Baju mutiara Sabah dan owner juga tukang jahit so korang boleh hantar baju dan tempahan secara pukal pun diterima. So guys korang wajib datang dan experience sendiri. Its a chilling & cosy ambiene di garamcafe dengan harga berbaloi². Highly recommendation peeps! 

Totilas Chicken Warp

Chicken Chop

Boleh follow fb :GaramCafe Sabahbah atau whatsapp 014-2072900 untuk sebarang pertanyaan.

P/S : Jangan lupa try curry puff!! 

Comments

Popular posts from this blog

RUMAH RAKIT TO' WAN KG TELUK NIPAH, PULAU INDAH

Di bawah jenama Rumah Rakit To' Wan yang berada di jeti pengkalan nelayan Kampung Teluk Nipah Pulau Indah, pemilik mempunyai 3 buah unit rumah rakit yang beroperasi. Jom kami kongsi kan dengan anda maklumat Rumah Rakit To' Wan yang pertama iaitu Rakit Ania. RAKIT ANIA Rakit Ania merupakan rumah rakit pertama yang dibina dan beroperasi hingga sekarang. Kapasiti muatan bermula 10 hingga  15 orang pemancing pada satu sesi. Terdapat dua pakej yang ditawarkan kepada para pemancing. Pakej A kadar sewa yang dikenakan adalah sebanyak RM300 untuk satu rakit dan ianya adalah pakej privasi di mana tidak akan bercampur dengan pemancing lain dan hanya available pada hujung minggu hari Sabtu & Ahad.  Manakala pakej B hanya available pada hari biasa bermula Isnin hingga jumaat. Kadar sewa yang dikenakan adalah RM30/rakit. Pakej ini anda akan bercampur dengan pemancing lain dengan erti kata lain tiada privasi.  BILIK TIDUR / ISTIREHAT Rakit Ania dilengkapi dengan kemudaha

ZYRA ROXX : FOLLOWER DATANG BERTUBI-TUBI

Banner This is part of my contribution to my blogger friend ! Syarat utama : a) Buat entry bertajuk ' Zyraroxx : Follower datang bertubi-tubi ' b) Letak banner diatas pada entry korang c) Letak bilangan Follower korang masa sebelum join segmen nie d) Letak link entry korang bawah entry  INI e) Follow blog  Zyraroxx  dan buah hatinya  Shawn f) Like Page beliau di  SINI g) Jemput follow dan terjah semua blogger yang join di  SINI Jumlah follower My Littlewing sebelum join segmen nie : 269 Tarikh tutup : 30/9/2012 Tag : hasnulyakin.blogspot.com http://syarliz.blogspot.com dianateo-dt.blogspot.com www.meitzeu.com cutebun.blogspot.com P/S Let's support each other !

PERHENTIAN ISLAND VACATION TRIP 2011

Salam|Namastee|Good Day| It's been 1 week I have leaved Perhentian Island............I extremely missing the island, missing the blue sandy water and the wonderful memories with wonderful people around me.....:-( I wish I can go back again perhaps next year. Anyway to my dearest Zaffira here I come to share my Perhentian Island trip plus wonderful pictures for you to see. I went to Perhentian Island in Terengganu on 14 - 16 May 2011, 2D2N within budget RM420 all in. We leaved KL on Saturday night (13th May) at 10.30 pm from KL Sentral by AGAG Tour & Travel bus (chartered). The journey roughly 7 to 8 hours to reach to Kuala Besut Jetty in Terangganu. Due to some technical problem during the journey we delay 2 hours and end up we reached Kuala Besut jetty at 9.30 am in the morning instead of 6 am (this is the correct estimated time we supposed to be there ) anyway that is not the big issue as long as we reach safely to our destinations. We had our morning