Skip to main content

MINI PELAMIN AR ROSE & ANDAMANCuti sekolah nih mesti ramai yang nak kahwin atau nak tunang kan. Meh sini min nak share satu kedai mini pelamin yang tengah UP sekarang nih terutama area Puchong. Korang tengok sendiri contoh gambar2 mini pelamin yang dihasilkan memang merecik walau pun nampak simple tapi elegant.


AR Rose Andaman & Mini Pelamin nih bukan saja menyediakan mini pelamin untuk nikah, tunang atau sanding malah pelamin untuk majlis berendoi pun ada. Perkhidmatan make-up juga ada ditawarkan kepada bakal pengantin termasuk sewa pakaian, aksesori dan juga perkhidmatan jurugambar. Oh ya kata owner kalau nak sewa baju boleh, nak terus beli pun boleh sebab kekadang ada pengantin yang nak jadi kan hak ekslusif sebagai kenangan.Untuk menempah seelok2nya satu bulan lebih awal sebelum majlis kahwin korang ye bagi memudahkan persediaan dan persiapan kedua2 pihak dan of course akan dikenakan bayaran deposit sebagai satu komitmen. Korang jangan risau sebab harga pakej yang disediakan murah dan berbaloi dengan servis yang diberikan. So yang berminat untuk booking atau info lanjut boleh terus hubungi no 016-2061794 atau datang terus ke kedai 
👇

AR Rose Andaman & Mini Pelamin Bridal
Unit 44, Bazaar Primawalk
Taman Puchong Prima
Call/WA 016-2061794 for booking
FB: AR Rose Mini Andaman
IG: roseminipelamin

Comments

Popular posts from this blog

RUMAH RAKIT TO' WAN KG TELUK NIPAH, PULAU INDAH

Di bawah jenama Rumah Rakit To' Wan yang berada di jeti pengkalan nelayan Kampung Teluk Nipah Pulau Indah, pemilik mempunyai 3 buah unit rumah rakit yang beroperasi. Jom kami kongsi kan dengan anda maklumat Rumah Rakit To' Wan yang pertama iaitu Rakit Ania. RAKIT ANIA Rakit Ania merupakan rumah rakit pertama yang dibina dan beroperasi hingga sekarang. Kapasiti muatan bermula 10 hingga  15 orang pemancing pada satu sesi. Terdapat dua pakej yang ditawarkan kepada para pemancing. Pakej A kadar sewa yang dikenakan adalah sebanyak RM300 untuk satu rakit dan ianya adalah pakej privasi di mana tidak akan bercampur dengan pemancing lain dan hanya available pada hujung minggu hari Sabtu & Ahad.  Manakala pakej B hanya available pada hari biasa bermula Isnin hingga jumaat. Kadar sewa yang dikenakan adalah RM30/rakit. Pakej ini anda akan bercampur dengan pemancing lain dengan erti kata lain tiada privasi.  BILIK TIDUR / ISTIREHAT Rakit Ania dilengkapi dengan kemudaha

ZYRA ROXX : FOLLOWER DATANG BERTUBI-TUBI

Banner This is part of my contribution to my blogger friend ! Syarat utama : a) Buat entry bertajuk ' Zyraroxx : Follower datang bertubi-tubi ' b) Letak banner diatas pada entry korang c) Letak bilangan Follower korang masa sebelum join segmen nie d) Letak link entry korang bawah entry  INI e) Follow blog  Zyraroxx  dan buah hatinya  Shawn f) Like Page beliau di  SINI g) Jemput follow dan terjah semua blogger yang join di  SINI Jumlah follower My Littlewing sebelum join segmen nie : 269 Tarikh tutup : 30/9/2012 Tag : hasnulyakin.blogspot.com http://syarliz.blogspot.com dianateo-dt.blogspot.com www.meitzeu.com cutebun.blogspot.com P/S Let's support each other !

MOST FAMOUS YOUNG MALAYSIA BLOGGERS

Do check it out their websites and find out yourself who are this people and how they became top ! 1. Lyssa Faizureen (  http://www.lyssasecret.com/  ) - 51,519 followers 2. Fatin Liyana (  http://honeykoyuki.blogspot.com/  ) -42,476 followers 3. Hanis Zalikha (  http://inibelogsaya.blogspot.com/  ) -38,472 followers 4. Maria Elena (  http://peliks.blogspot.com/  ) -30,849 followers 5. Zack Zukhairi (  http://zackzukhairi.blogspot.com/  ) -26,343 followers 6. Cik epal (  http://cikepal06.blogspot.com/  ) - 26,297 followers 7. Irine Nadia Marcello (  http://irinenadia.blogspot.com/  ) -24,952 followers 8. Elia (  http://jejariruncing.blogspot.com/  ) -24,111 followers 9. Yuyu Zulaikha (  http://kupukupukecik.blogspot.com  ) - 19,039 followers Next chapter I will furnish you more websites and blogger link for you to explore and  blog sphere. CHeers and happy weekend.