Skip to main content

NAPSIAH LANGSIR @ PRIMA WALK PUCHONG



Post nih khas untuk akak2 dan ibu2 yang suka menghias langsir. So guys min nak share dengan uols pasal langsir murah sangat sangat dan juga cantik2 okay. Raya memang lambat lagi tapi tak salah kan kalau kita book awal2 supaya tak kelam kabut and lagi satu boleh jimat duit kalau tempah awal2 kan...😛


Tauke langsir cakap kalau tempah awal2 boleh dapat harga special. Kat kedai Napsiah Langsir nih korang boleh tempah ikut design sendiri, color pilih sendiri senang cakap ikut suka dan selera customer tu sendiri janji bayar hehehe.



Min sendiri dah datang kedai kak Napsiah Langsir nih memang rambang mata sebab design dan corak cantik sangat yang paling min berkenan design English style memang merecik oii. Harga pun murah dan kualiti jahitan sangat kemas dan paling best tauke sangat friendly dan sporting. Korang kena datang dan tengok koleksi terbaik yang ada di showroom akak kite nih. Kalau nak datang alamat dan contact number boleh dapatkan di 👇


Napsiah Langsir
Bazaar Primawalk
Lot BZ10, Taman Puchong Prima
Call/WA 011-19736612
FB Page: Napsiah Langsir
IG: Napsiahlangsir

Comments

Popular posts from this blog

RUMAH RAKIT TO' WAN KG TELUK NIPAH, PULAU INDAH

Di bawah jenama Rumah Rakit To' Wan yang berada di jeti pengkalan nelayan Kampung Teluk Nipah Pulau Indah, pemilik mempunyai 3 buah unit rumah rakit yang beroperasi. Jom kami kongsi kan dengan anda maklumat Rumah Rakit To' Wan yang pertama iaitu Rakit Ania. RAKIT ANIA Rakit Ania merupakan rumah rakit pertama yang dibina dan beroperasi hingga sekarang. Kapasiti muatan bermula 10 hingga  15 orang pemancing pada satu sesi. Terdapat dua pakej yang ditawarkan kepada para pemancing. Pakej A kadar sewa yang dikenakan adalah sebanyak RM300 untuk satu rakit dan ianya adalah pakej privasi di mana tidak akan bercampur dengan pemancing lain dan hanya available pada hujung minggu hari Sabtu & Ahad.  Manakala pakej B hanya available pada hari biasa bermula Isnin hingga jumaat. Kadar sewa yang dikenakan adalah RM30/rakit. Pakej ini anda akan bercampur dengan pemancing lain dengan erti kata lain tiada privasi.  BILIK TIDUR / ISTIREHAT Rakit Ania dilengkapi dengan kemudaha

ZYRA ROXX : FOLLOWER DATANG BERTUBI-TUBI

Banner This is part of my contribution to my blogger friend ! Syarat utama : a) Buat entry bertajuk ' Zyraroxx : Follower datang bertubi-tubi ' b) Letak banner diatas pada entry korang c) Letak bilangan Follower korang masa sebelum join segmen nie d) Letak link entry korang bawah entry  INI e) Follow blog  Zyraroxx  dan buah hatinya  Shawn f) Like Page beliau di  SINI g) Jemput follow dan terjah semua blogger yang join di  SINI Jumlah follower My Littlewing sebelum join segmen nie : 269 Tarikh tutup : 30/9/2012 Tag : hasnulyakin.blogspot.com http://syarliz.blogspot.com dianateo-dt.blogspot.com www.meitzeu.com cutebun.blogspot.com P/S Let's support each other !

Hari Pembukaan Kolam Pancing Afprow Saujana Utama

Sabtu lepas bersamaan 14 Disember 2019 telah berlangsung hari pembukaan secara rasmi "Kolam Pancing Afprow" kepada orang ramai. Kolam Pancing Afprow terletak di Saujana Utama Sungai Buloh, Selangor.