Skip to main content

PENAPIS AIR CUCKOO - AIR ADA STANDARD

Produk Perkakas Rumah Yang Popular !Setiap orang di dunia ini sentiasa mencari cara untuk meningkatkan taraf hidup mereka. Pencarian untuk kualiti kehidupan yang lebih baik tidak pernah berakhir. Di CUCKOO, kami telah menjadikan misi kami untuk menaikkan sempadan keupayaan kami, sehingga kami dapat tidak hanya meningkatkan kehidupan dengan memenuhi standard yang sejuta keluarga di seluruh dunia mengharapkan sebuah perkakas rumah global, tetapi untuk juga jauh melampaui piawaian ini dalam semua yang kita lakukan, setiap hari. CUCKOO benar-benar terinspirasi dalam wawasan kami untuk menjadi NO. 1 jenama perkakas rumah yang sihat di Asia.

INI ADALAH JANJI CUCKOO


Di CUCKOO, kami mendedikasikan diri kami untuk mereka bentuk pembersih air yang mampu mengeluarkan air minuman selamat yang memenuhi piawaian yang ditetapkan oleh Pertubuhan Kesihatan Sedunia.Pilihan adalah milik anda. Pilih daripada 8 pakej yang berlainan dan tentukan yuran bulanan dan tempoh pembayaran balik untuk jenama CUCKOO IRIS TOP Purifier Alkali Minuman yang baru! Juga menerima perkhidmatan PERCUMA dan penggantian penapis setiap empat bulan, serta jaminan 7 tahun! Kini itulah Pelan GOOOD!


Jika berminat untuk mencuba dan mempunyai sebarang pertanyaan boleh hubungi
no talian 019-9431020

#AgentCuckoo #Cuckoo #PenapisAirCuckoo

Comments

Popular posts from this blog

RUMAH RAKIT TO' WAN KG TELUK NIPAH, PULAU INDAH

Di bawah jenama Rumah Rakit To' Wan yang berada di jeti pengkalan nelayan Kampung Teluk Nipah Pulau Indah, pemilik mempunyai 3 buah unit rumah rakit yang beroperasi. Jom kami kongsi kan dengan anda maklumat Rumah Rakit To' Wan yang pertama iaitu Rakit Ania. RAKIT ANIA Rakit Ania merupakan rumah rakit pertama yang dibina dan beroperasi hingga sekarang. Kapasiti muatan bermula 10 hingga  15 orang pemancing pada satu sesi. Terdapat dua pakej yang ditawarkan kepada para pemancing. Pakej A kadar sewa yang dikenakan adalah sebanyak RM300 untuk satu rakit dan ianya adalah pakej privasi di mana tidak akan bercampur dengan pemancing lain dan hanya available pada hujung minggu hari Sabtu & Ahad.  Manakala pakej B hanya available pada hari biasa bermula Isnin hingga jumaat. Kadar sewa yang dikenakan adalah RM30/rakit. Pakej ini anda akan bercampur dengan pemancing lain dengan erti kata lain tiada privasi.  BILIK TIDUR / ISTIREHAT Rakit Ania dilengkapi dengan kemudaha

ZYRA ROXX : FOLLOWER DATANG BERTUBI-TUBI

Banner This is part of my contribution to my blogger friend ! Syarat utama : a) Buat entry bertajuk ' Zyraroxx : Follower datang bertubi-tubi ' b) Letak banner diatas pada entry korang c) Letak bilangan Follower korang masa sebelum join segmen nie d) Letak link entry korang bawah entry  INI e) Follow blog  Zyraroxx  dan buah hatinya  Shawn f) Like Page beliau di  SINI g) Jemput follow dan terjah semua blogger yang join di  SINI Jumlah follower My Littlewing sebelum join segmen nie : 269 Tarikh tutup : 30/9/2012 Tag : hasnulyakin.blogspot.com http://syarliz.blogspot.com dianateo-dt.blogspot.com www.meitzeu.com cutebun.blogspot.com P/S Let's support each other !

Hari Pembukaan Kolam Pancing Afprow Saujana Utama

Sabtu lepas bersamaan 14 Disember 2019 telah berlangsung hari pembukaan secara rasmi "Kolam Pancing Afprow" kepada orang ramai. Kolam Pancing Afprow terletak di Saujana Utama Sungai Buloh, Selangor.