Skip to main content

Selamat Hari Ibu !


Disebabkan satu dunia hari ini wish selamat hari ibu, sia pun ndak juga bah mau ketinggalan mau juga teampit wish sama semua kaum ibu di seluruh semesta alam nih. Tanpa ibu kita ndak kita besar macam sekarang. Ndak la sia mau kasik panjang-panjang tulis cuma sia doa kan semua ibu yang melahirkan dan membesarkan anak-anak, sia doakan semoga sentiasa dalam jagaan dan lindungan maha pencipta yang agung.

To my late mom, sia juga hari-hari angkat tangan sama pencipta supaya diringankan segala seksaan kubur dan diampunkan segala dosa dan ditempatkan bersama orang yang beriman. Damai dan tenang la mama di alam sana. Dulu dan kini sia tetap sayang dan kasih sama mama ya. Dan of course rindu yang paling sakit adalah rindu pada orang yang sudah tiada.

Kamurang yang masih ada orang tua jaga lah dorang bagus-bagus. Jangan sakit dan jatuhkan air mata dorang. Selagi orang tua kita hidup, belai dan sebarkan sayang kepada mereka bukannya wang ringgit semata-mata.

Bye.

Comments

Popular posts from this blog

RUMAH RAKIT TO' WAN KG TELUK NIPAH, PULAU INDAH

Di bawah jenama Rumah Rakit To' Wan yang berada di jeti pengkalan nelayan Kampung Teluk Nipah Pulau Indah, pemilik mempunyai 3 buah unit rumah rakit yang beroperasi. Jom kami kongsi kan dengan anda maklumat Rumah Rakit To' Wan yang pertama iaitu Rakit Ania. RAKIT ANIA Rakit Ania merupakan rumah rakit pertama yang dibina dan beroperasi hingga sekarang. Kapasiti muatan bermula 10 hingga  15 orang pemancing pada satu sesi. Terdapat dua pakej yang ditawarkan kepada para pemancing. Pakej A kadar sewa yang dikenakan adalah sebanyak RM300 untuk satu rakit dan ianya adalah pakej privasi di mana tidak akan bercampur dengan pemancing lain dan hanya available pada hujung minggu hari Sabtu & Ahad.  Manakala pakej B hanya available pada hari biasa bermula Isnin hingga jumaat. Kadar sewa yang dikenakan adalah RM30/rakit. Pakej ini anda akan bercampur dengan pemancing lain dengan erti kata lain tiada privasi.  BILIK TIDUR / ISTIREHAT Rakit Ania dilengkapi dengan kemudaha

ZYRA ROXX : FOLLOWER DATANG BERTUBI-TUBI

Banner This is part of my contribution to my blogger friend ! Syarat utama : a) Buat entry bertajuk ' Zyraroxx : Follower datang bertubi-tubi ' b) Letak banner diatas pada entry korang c) Letak bilangan Follower korang masa sebelum join segmen nie d) Letak link entry korang bawah entry  INI e) Follow blog  Zyraroxx  dan buah hatinya  Shawn f) Like Page beliau di  SINI g) Jemput follow dan terjah semua blogger yang join di  SINI Jumlah follower My Littlewing sebelum join segmen nie : 269 Tarikh tutup : 30/9/2012 Tag : hasnulyakin.blogspot.com http://syarliz.blogspot.com dianateo-dt.blogspot.com www.meitzeu.com cutebun.blogspot.com P/S Let's support each other !

Hari Pembukaan Kolam Pancing Afprow Saujana Utama

Sabtu lepas bersamaan 14 Disember 2019 telah berlangsung hari pembukaan secara rasmi "Kolam Pancing Afprow" kepada orang ramai. Kolam Pancing Afprow terletak di Saujana Utama Sungai Buloh, Selangor.