Skip to main content

Sandakan English Speaking Programme 2020Pendaftaran untuk mengikuti program bertutur dalam bahasa Inggeris dibuka sekarang bagi sesi tahun 2020 yang bermula pada 1hb Febuari 2020 bertempat di bandar Leetat Jaya Sandakan. Program ini terbuka kepada pelajar sekolah rendah dan sekolah menengah di Sandakan yang ingin memperbaiki komunikasi dalam bahasa Inggeris.

Penyertaan terhad dibuka kepada 25 orang daripada pelajar sekolah rendah dan 25 orang pelajar sekolah menengah. Yuran yang dikenakan adalah RM80 sebulan untuk seorang pelajar. Sesi pembelajaran adalah setiap minggu pada hari Sabtu (4 kali dalam sebulan).

Terdapat dua sesi iaitu sesi pagi dan petang. Untuk sekolah rendah slot pagi bermula pada pukul 8.30 pagi sehingga 10.00 pagi. Manakala slot petang dari jam 4 petang -5.30 petang. Bagi slot sekolah menengah pada waktu pagi bermula jam 10.30 pagi hingga jam 12.00 tengahari dan petang jam 2 sehingga jam 3.30 petang. Pelajar boleh memilih slot mengikut kesesuaian masa masing-masing.

Durasi program ini akan berjalan selama 10 bulan bermula bulan Febuari 2020 - November 2020. Makanan dan minuman akan disediakan kepada pelajar pada setiap slot yang mereka ikuti. Sijil penyertaan akan diberikan kepada setiap pelajar sejurus program tamat pada November.

Kepada ibu bapa yang berminat dan ingin mendaftar anak mereka boleh terus whatsapp nombor hotline kami 017-8125427 atau tekan link pautan ini w.wasap.my/60178125427Sdkenglishspeaking sekarang untuk mendaftar dan butiran lanjut.

Comments

Popular posts from this blog

RUMAH RAKIT TO' WAN KG TELUK NIPAH, PULAU INDAH

Di bawah jenama Rumah Rakit To' Wan yang berada di jeti pengkalan nelayan Kampung Teluk Nipah Pulau Indah, pemilik mempunyai 3 buah unit rumah rakit yang beroperasi. Jom kami kongsi kan dengan anda maklumat Rumah Rakit To' Wan yang pertama iaitu Rakit Ania. RAKIT ANIA Rakit Ania merupakan rumah rakit pertama yang dibina dan beroperasi hingga sekarang. Kapasiti muatan bermula 10 hingga  15 orang pemancing pada satu sesi. Terdapat dua pakej yang ditawarkan kepada para pemancing. Pakej A kadar sewa yang dikenakan adalah sebanyak RM300 untuk satu rakit dan ianya adalah pakej privasi di mana tidak akan bercampur dengan pemancing lain dan hanya available pada hujung minggu hari Sabtu & Ahad.  Manakala pakej B hanya available pada hari biasa bermula Isnin hingga jumaat. Kadar sewa yang dikenakan adalah RM30/rakit. Pakej ini anda akan bercampur dengan pemancing lain dengan erti kata lain tiada privasi.  BILIK TIDUR / ISTIREHAT Rakit Ania dilengkapi dengan kemudaha

ZYRA ROXX : FOLLOWER DATANG BERTUBI-TUBI

Banner This is part of my contribution to my blogger friend ! Syarat utama : a) Buat entry bertajuk ' Zyraroxx : Follower datang bertubi-tubi ' b) Letak banner diatas pada entry korang c) Letak bilangan Follower korang masa sebelum join segmen nie d) Letak link entry korang bawah entry  INI e) Follow blog  Zyraroxx  dan buah hatinya  Shawn f) Like Page beliau di  SINI g) Jemput follow dan terjah semua blogger yang join di  SINI Jumlah follower My Littlewing sebelum join segmen nie : 269 Tarikh tutup : 30/9/2012 Tag : hasnulyakin.blogspot.com http://syarliz.blogspot.com dianateo-dt.blogspot.com www.meitzeu.com cutebun.blogspot.com P/S Let's support each other !

Hari Pembukaan Kolam Pancing Afprow Saujana Utama

Sabtu lepas bersamaan 14 Disember 2019 telah berlangsung hari pembukaan secara rasmi "Kolam Pancing Afprow" kepada orang ramai. Kolam Pancing Afprow terletak di Saujana Utama Sungai Buloh, Selangor.